Ворскла вдома перемогла Арсенал

Гра проти «Арсенала-Київ» мала свій особливий підтекст та принциповий відтінок для «Ворскли». Адже всі пам’ятають, що саме «Гармаші» забрали у полтавської команди право грати у верхній частині турнірної таблиці, коли 18 березня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського зрівняли рахунок (2:2) на останніх хвилинах зустрічі.

Відкрив рахунок вже на 6-й хвилині цієї гри Коломоєць. Юрій зіграв на випередження, елегантно проштовхнувши кулю повз Підківку після подачі зі штрафного Ребенка – 1:0.

Один раз до перерви та щонайменше двічі після перепочинку по-справжньому відчайдушно рятував свою команду Ткаченко. «Ворскла», проте, продовжувала шукати свій шанс в атаці, і зуміла заявити про свої наміри голом Васіна на 58-й хвилині. Денис отримав пас від Скляра, який незадовго до цього з’явився на заміну, і сильним та точним ударом поклав м’яча у дальній нижній кут – це 2:0.

 

18.05. 2019 року м. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського.

 

«Ворскла» – «Арсенал-Київ» 2:0

 

Голи: Коломоєць (6), Васін (58)

 

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Мартиненко, Чеснаков, Сапай, Петровіч, Шарпар, Васін, Габелок (Скляр, 54), Ребенок (Шехіч, 70), Коломоєць (Карека, 86)

 

Тренер: Віталій Косовський

 

«Арсенал-Київ»: Підківка, Жичиков, Башлай, Вакуленко, Дубінчак, Домбровський, Танковський, Калітвінцев (Кадимян, 61), Оріховський, Мудрик (Ліпартія, 54), Міссі Мезу (Ковпак, 56)

 

Тренер: Ігор Леонов

 

Попередження: Васін, Скляр — Танковський, Вакуленко
 
ФК Ворскла
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*