Ворскла вийшла в 1/4 фіналу Кубка України

Полтавська “Ворскла” змогла перервати семиматчеву серію без перемог. У Кубку України підопічні Віталія Косовського здолали “Колос”.

У першому таймі команди на двох створили вкрай мало небезпечних моментів. На 20 хвилині гри Габелко завдав дальнього удару, але трішки не докрутив у “дев’ятку” воріт “колосків”. Хороший момент мав Васін. Денис класно розвернувся у штрафному й прийняв передачу зліва, але зробив зайвий фінт та втратив шанс пробити з декількох метрів.

У середині тайму серйозно виручив партнерів голкіпер “Ворскли” Різник. Ільїн пробив під поперечину вже по порожніх воротах, але голкіпер встиг повернутися й перевів м’яч на кутовий.


По перерві гостям вдалося відкрити рахунок у грі. Підопічні Косовського буквально вигризли м’яч у центрі поля та розгорнули стрімку контратаку. На її вістрі опинився Козиренко, який елегантно переграв Волинця – 1:0.

На 79 хвилині “хлібороби” могли зрівняти рахунок. Костишин вийшов віч-на-віч з воротарем “Ворскли”, але Різник вчасно скоротив дистанцію та ліквідував небезпеку. На 90 хвилині Різник помилився на виході з воріт, але Лисенко своїм шансом не скористався. Фінальний штурм воріт “Ворскли” господарям поля нічого не дав.

Таким чином, “Ворскла” вперше з 24 серпня зуміла здобути перемогу та вийшла в 1/4 фіналу Кубка України. Що цікаво, останнім суперником, якого перемагала “Ворскла”, був також “Колос”.

 

30.10. 2019 1/8 фіналу Кубка України м. Київ, «Оболонь-Арена».

 

ФК «Колос» (Ковалівка) – ФК «Ворскла» (Полтава) 0:1

 

Гол: Козиренко (68)

 

«Колос»: Волинець, Сахневич, Максименко, Парамонов, Мігунов, Мілько (к), Задоя, Ільїн (Кожушко, 73), Волков (Морозко, 64), Костишин (Сорокін, 78), Лисенко.

 

Запасні: Яшков, Рябов, Зозуля, Кізілатеш.

 

«Ворскла»: Різник, Пердута, Чеснаков, Баєнко, Сапай (Козиренко, 46), Габелок (Кравченко, 86), Луїзао, Артур (Мельничук, 46), Мартиненко, Васін, Петровіч.

 

Запасні: Фесюн, Ребенок, Коломоєць, Стрижак.

 

Попередження: Сахневич (28), Волков (54) – Сапай (27), Васін (41), Пердута (57), Кравченко (90+3)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*