Ворскла здобула першу перемогу у груповому етапі Лізі Європи

У столиці Азербайджану завершився матч 3-го туру групового етапу Ліги Європи, в якому “Карабах” приймав полтавську “Ворсклу”. Матч завершився з рахунком 0:1. Єдиний гольовий момент у грі стався на самому початку другого тайму. На 48-й хвилині, після поперечної передачі від Кареки Владислав Кулач завдав удару метрів з 25-ти. М’яч летів по центру, але Вагнер зіграв невдало, і від руки голкіпера той залетів у ворота – 0:1.

Надалі на полі точилася приблизно рівна гра, де обидві команди мали шанси на успіх. Але гості зуміли втримати перевагу в рахунку. У паралельному матчі Групи E англійський “Арсенал” з Лондона обіграв португальський “Спортинг” (Лісабон) – 1:0. Таким чином, після першого кола змагань у “Арсеналу” максимально можлива кількість очок – 9. у “Спортингу” – 6, “Ворскли” – 3, “Карабаху” – 0

 

25. 10. 2018 року,  Ліга Європи УЄФА 2018/2019. Група «Е». м. Баку, Олімпійський стадіон.

 

«Карабах» – «Ворскла» 0:1

 

 Гол: Кулач (47)

 

«Карабах»: Вагнер, Медведєв, Садихов, Ржезнічак, Геррьє, Мічел, Гараев, Абдулаєв (Деларж, 70), Славчев (Озобіч, 59), Зубір — Емегара (Мадатов, 58).

 

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Даллку, Чеснаков, Сапай, Скляр, Шарпар, Якубу (Карека, 46), Кулач (Сергійчук, 78, (Чижов, 90+3), Ребенок, Коломоєць.

 

Попередження: Зубір — Кулач, Пердута, Даллку, Сергійчук.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*