Ворскла зробила неймовірний камбек в матчі з Десною

24 квітня завершився матч 25-го туру української Прем’єр-ліги, в якому “Ворскла” на своєму полі приймала “Десну”. Суперрезультативний поєдинок завершився з рахунком 3:3. Для господарів матч стартував катастрофічно погано: до 15-ї хвилини “Десна” вигравала 2:0 (голи Сергійчука та Хльобаса), а на 42-й рахунок став розгромним після оформленого Михайлом Сергійчуком дубля. Однак, протягом 20 хвилин другого тайму підопічні Віталія Косовського знайшли в собі сили не тільки скоротити відставання, але і героїчно відігратися після голів Артема Габелка, В’ячеслава Шарпара і Кареки. У підсумку — нічия 3:3. “Десна” і “Ворскла” перебуває на 7-му та 8-му місці в турнірній таблиці відповідно. У турнірній таблиці команди розділяють 5 очок.

 

23.04.2019 25 тур УПЛ м. Полтава ст. Ворскла

 

«Ворскла» – «Десна» – 3:3 

 

Голи: Габелок (52), Шарпар (62, з пенальті), Карека (71) – Сергійчук (2), Хльобас (14), Сергійчук (42)

 

«Ворскла»: Ткаченко, Мартиненко, Артур (Кане, 80), Якубу (Даллку, 46), Чеснаков, Габелок (Скляр, 89), Петровіч, Шарпар, Ребенок, Кобахідзе, Карека
 
В. о. головного тренера: Віталій Косовський

 

«Десна»: Паст, Д. Фаворов, Імереков, Парцванія, Мостовий, Огіря, Старенький (Люлька, 72), Богданов, Хльобас (Картушов, 58), А. Фаворов, Сергійчук (Безбородько, 75)
 
Головний тренер: Олександр Рябоконь
 
Попередження: Мартиненко (29), Кобахідзе (55) – Мостовий (27), А. Фаворов (85)
 
На 29-й хвилині Артем Фаворов не реалізував пенальті (воротар)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*