«Ворскла» орендувала у «Порту» бразильського хавбека Луїзао

Ворскла» орендувала у португальського клубу центрального півзахисника Луїзао (Luiz Gustavo Novaes Palhares). Цей бразильський талановитий 21-річний гравець привернув увагу скаутів «Порту» своєю неймовірною технікою та баченням поля. І два роки тому вони викупили гравця у команди рідного міста Луїзао – «Сан-Паулу» за 3 мільйони євро. Луїзао, окрім змагань внутрішньої першості Португалії, грав також і на міжнародному рівні – в юнацькій Лізі Чемпіонів.

 

У «Ворсклі» також запримітили талант молодого півзахисника і вирішили орендувати гравця в іменитого португальського клубу. «Дракони» погодились на пропозицію, адже мають амбіційні плани стосовно майбутнього Луїзао. Отже, керівники обох клубів погодили трансфер.

 

Після погодження усіх формальностей, пов’язаних з міжнародним переходом гравця, Луїзао в найближчому майбутньому буде готовий допомогти «Ворсклі» у вирішенні турнірних завдань. Бразилець вже познайомився з командою, в чому йому сприяв земляк Артур. Луїзао вже провів своє перше тренування у складі нової команди.

 

ФК Ворскла

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*