Гол воротаря рятує команду від поразки

В рамках 22 туру чемпіонату України в Першій лізі ФК Полтава зустрічалася на виїзді з Чернігівською Десною. З перших хвилин матчу Десна заволоділа ініціативию і вже на 7 хвилині могла відкривати рахунок, сильний удар головою під поперечину парирував наш воротар. Ще один сто відсотковий момент мали господарі в середині тайму коли Деребчинский вийшов один на один, але й тут наш голкіпер зіграв відмінно перевівши мяч на кутовий. Після подачі кутового захисник ФК Полтава зіграв рукою у штрафному майданчику. Пенальті чітко реалізував Петро Кондратюк.

В другій половині матчу активніше виглядали гості. Мінімальний рахунок тримався до кінця матчу. На останніх хвилинах матчу голкіпер ФК Полтава Максим Кучинский підключився до подачі кутового, але невдале виконання призвело до контратаки Десни, на щастя Курташов пробив мимо пустих ворід. Вже в останні хвилини доданого часу Максим знову прибіг на подачу кутового, і сильним ударом голови, в самісіньку девятку, зрівняв рахунок і став героєм матчу.

Рахунок  гри
«Десна» (Чернігів) – ФК «Полтава» 1:1

Голи: Кондратюк 34 (пен.), Кучинский 90+2

«Десна»: Ситало, Жук, Кавацив, Елисеєв, Картушов, Щедраков, Бовтрук (Тимченко, 83), Кондратюк, Скепский (Крамар, 75), Кисіль, Деребчинский (Смалько, 64).

ФК «Полтава»: Кучинский, Зозуля, Бутенин, Ткачов, Кравченко, Стеценко (Коваленко, 85), Насибулін, Недоля (Боровець, 59), Прокипчук (Соломка, 65), Вовченко, Зеленевич (Шастал, 66).

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*