Олімпія (Савинці) вийшла до півфіналу кубка України

ЛНЗ-Лебедин – традиційний фаворит усіх турнірів, у яких змагається. Кубок ААФУ, скажімо, його гравці підіймали над головами 2018 року. Вигравши в один гол видовищний домашній матч, на гру в відповідь на Полтавщину підопічні Гречаного вирушили в бойовому складі. А от господарі не змогли залучити Момота та Фабунмі, спроможних закрити центр поля.

 

У порівнянні з першим матчем, де суперники видали 5 голів, цього разу гра вийшла значно «сухішою». В перші пів години у господарів можна згадати хіба прохід Кірпіченка з невдалим ударом-прострілом, у гостей – дальню спробу від Колоса (м’яч із рикошетом пройшов повз воріт) і вихід на голкіпера Дєдова, після чого м’яч застряг у ногах і був успішно вибитий в поле. А, можливо, найкращий свій шанс гості змарнували вже в другому таймі, коли Колос на правій стійці міг буквально вносити м’яча в сітку, але не встиг на простріл на якісь секунди.

 

 

А у відповідь Олімпія забила. Після кутового від Субочева м’яч політав над карним майданчиком гостей, аж поки Рудченко від лівої стійки не накинув на протилежну, де Роман Кірпіченко з близької відстані головою влучив у ціль – 1:0. До речі, гості апелювали, що вирішальна скидка йшла уже з-за меж воріт, але взяття воріт було зафіксовано. А невдовзі вилучення Поступаленка залишило Лебедин у меншості. По рахунку господарі грали цілком впевнено, намагаючись позбавити суперників м’яча. Пробували пробивати Ковтун і Світличний, а Тимченко кілька разів ледве не вискочив прямо на воротаря, але то офсайд, то нерівності поля заважали завершити.

 

Гості ж у меншості не напрацювали на гол у відповідь. Найгостріше, що можна згадати – це удар Поплавки, приглушений рикошетом, після якого Казаков забрав м’яча. Таким чином, Олімпія підносить найгучнішу сенсацію, вибивши із Кубка України серед аматорів його колишнього володаря та одного з фаворитів.

 


16.10.2019. м. Миргород. Стадіон «Старт». 700 глядачів

 

Олімпія (Савинці) — ЛНЗ-Лебедин (Лебедин) — 1:0 (перший матч – 2:3)

 

Гол: Кірпіченко, 62

 

Олімпія: Казаков, Світличний (Пономаренко, 89), Малик, Тарганчук, Ковтун, Рудченко (Стрельцов, 70), Бажан (Співак, 67), Субочев, Кірпіченко (Гриценко, 84), Богомаз©, Тимченко (Дземку, 80).

 

Запасні: Макаренко, Ситник.

 

Головний тренер: Олександр Кулик.

 

ЛНЗ-Лебедин: Козаченко, Парфьонов, Кондратюк, Листопад, Калинич©, Тубольцев (Качур, 65), Ткаченко (Коломієць, 76), Дєдов, Поступаленко, Колос, Грицай (Литовчак, 70).

 

Запасні: Дейнеко, Балацький, Шестипалов, Поплавка.

 

Головний тренер: Василь Гречаний.

 

Попередження: Дєдов, 32, Бажан, 35, Поступаленко, 43, Ковтун, 57, Козаченко, 70, Казаков, 90+5

 

Вилучення: Поступаленко, 74 (повторне попередження)

Sportarena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*