Олімпія (Савинці) здобула перемогу у кубку України серед аматорів

До візиту одного з найпотужніших клубів Полтавщини Рубікон підготувався дуже серйозно. Відбулися зміни в складі: як повідомляє прес-служба клубу, покинули команду Олександр Породько та Ярослав Краснопольський, натомість, дебютували в команді вихованці Шахтаря Денис Арендарук і Юрій Глущук, яких свого часу називали в числі найперспективніших гравців України. Також на вістрі атаки вийшов 43-річний Ігор Продан – форвард, відомий за виступами за Оболонь, який позаторік очолював Єдність (Плиски) як головний тренер, а нещодавно почав працювати в Рубіконі як адміністратор.

Однак гості, у яких практично всі гравці мають досвід  виступів на всеукраїнському професіональному рівні, вже в дебюті відкрили рахунок. Момот (екс-гравець МФК Миколаїв) і Бажан (екс-гравець Кременя) розіграли швидку атаку з центру через правий фланг, а Субочев (відомий за виступами в ФК Полтава та Геліосі) ввірвався впоперек карного майданчика, зачепившись за виставлену ногу капітана господарів заробив пенальті. Євген Стрельцов із позначки впевнено розвів м’яч і воротаря по різних кутах – 0:1.

Після першого тайму Рубікон провів одразу п’ять замін, зокрема, на поле вийшов граючий президент клубу Бірун. Однак переломити хід гри не вдалося, більше того, воротар господарів вимушений був кілька разів вступати в гру після ударів Стрельцова, Бажана, Фабунмі. Але й Карнаушенко не виручив, коли помилився лівий фланг оборони, Співак перехопив м’яча й переадресував на лінію карного майданчика, а Сергій Гриценко хорошим ударом з правої ноги з відскоком від стійки установив остаточний рахунок – 0:2

 

 

27.08.2019. Вишневе. Стадіон «Центральний». 100 глядачів

 

Рубікон-Вишневе (Київ) Олімпія (Савинці) — 0:2

 
Голи: Стрельцов, 12 (пен.), Гриценко, 79

 

Рубікон: Карнаушенко, Ведута (Брильов, 46), Марченко, Швець©, Арутюнян, Гусін, Глущук, Арендарук (Колибаба, 46), Гезлер Бахадир (Ніколаєць, 46), Іващик (Шаменко, 46), Продан (Бірун, 46). 

 

Запасні: Следзевський, Шутенко. 

 

Головний тренер: Віктор Курята.

 

Олімпія: Казаков, Дземку, Тарганчук, Малик, Ковтун (Рудченко, 81), Субочев (Співак, 56), Момот (Кірпіченко, 62), Бажан, Фабунмі (Гриценко, 77), Богомаз© (Гулович, 57), Стрельцов. 

 

Запасні: Макаренко, Світличний. 

 
Головний тренер: Олександр Кулик.
 
ПопередженняМомот, 34; Стрельцов, 36
 
 Sportarena
 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*