Перша ліга чемпіонату України. Анонс матчів

Сьогодні 30 серпня відбудуться матчі 9 туру Першої ліги чемпіонату України. В Кременчузі на стадіоні “Кремінь-Арена” ім.О.М.Бабаєва МФК “Кремінь” прийматиме нещодавнього представника Української Прем’єр-ліги Луцьку “Волинь”. Після восьми турів “Волинь” займає 13-е місце в турнірній таблиці Першої ліги, маючи в активі 7 очок. Кременчужани відстають всього на один бал. Перед 9 туром чотири гравці Луцького клубу вибули через травми — Назарій Нич, Ілля Тимошенко, Андрій Новіков і Євгеній Могиль. Цікаво відзначити, що на перегляді у “Волині” перебувають чотири бразильські футболісти. Мова йде про гравців із нижчих бразильських ліг, троє із яких півзахисники і один нападаючий. Латиноамериканці уже провели декілька тренувань і двусторонніх спарингів у складі “Волині”.

Любителі футболу зможуть подивитись пряму трансляцію цього матчу 0 17:00 на Кремінь ТВ, а також на каналі Кременчуцького Громадського ТВ.

_

О 17:30 у Черкасах на стадіоні “Центральний” відбудеться матч 9-го туру між “Черкаським Дніпром” і “Гірник-Спорт” із Горішніх Плавнів. Команди посідають сусідні місця в турнірній таблиці і мають по 6 очок в активі. Нещодавно «Черкаський Дніпро» підсилив склад двома відомими в Україні гравцями. 27-річний півзахисник Ярослав Захаревич, який грав за «Ниву», «Кривбас», «Оболонь», «Славутич» (Черкаси), київський «Арсенал», тепер приєднався до «Черкаськоко Дніпра». В минулому турі саме гол Захаревича став переможним для черкащан у поєдинку проти «Руха». Інший новачок команди – досвідчений 32-річний півзахисник Дмитро Проневич має багатий список клубів, честь яких він захищав. Дмитро є вихованцем київського «Динамо» і має в своєму послужному списку масу команд з широкою географією. Проневича запрошували в італійську «Сампдорію» і «Дженоа», був у лагері луганської «Зорі», «Авангарда», «Оболоні», шотландских «Кілмарнока» і «Патрік Тісло», також грав у львівських «Карпатах», в’єтнамському «Донгтхапі», фінскому «Марієхамн», українських «Волині», «Оболонь-Бровар».

_

У Сумах на красені стадіоні “Ювілейний” о 18:00 зустрінуться ПФК “Суми” і ФК “Полтава”. Гості посідають 2 сходинку в турнірній таблиці, тоді як сумчани розташувались на другому місці з кінця. Головним арбітром на цей матч назначено Кривушкіна Дмитра (Харків), якому допомагатимуть асистенти – Дорошенко Володимир (Житомир) і Коротін Володимир (Київ).

Перша ліга. 9 тур:

17:00 Арсенал-Київ Десна
17:00 Жемчужина Одеса Балкани Зоря
17:00 Кремінь Волинь
17:30 Черкаський Дніпро Гірник-Спорт
18:00 Авангард Краматорськ Колос Ковалівка
18:00 Нафтовик-Укрнафта Рух Винники
18:00 Суми Полтава
19:00 Миколаїв Інгулець

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*