СК «Полтава» вийшов до 1/8 фіналу Кубка України

СК Полтава фото С.Майзуса
СК Полтава фото С.Майзуса
СК Полтава фото С.Майзуса

Багато чого в цій парі вирішив уже перший матч – СК Полтава вдалося розгромити суперника, до того ж, LS Group втратив через вилучення основного воротаря. Але на матч-відповідь, який проходив на основній арені Сумщини, команда господарів покладала великі сподівання, аж ніяк не збираючись здаватися без бою. Тренери провели кілька важливих перестановок – зокрема, ліворуч у захисті вийшов досвідчений Шевкунов (в ААФУ відомий за недавніми виступами в титулованій Вікторії з Миколаївки), а універсал Богачов (екс-ПФК Суми) піднявся із захисту під нападника.

 

Тим не менш, бажаний ранній гол не стався, хоча був шанс у Бабиніна бити з кута воротарської, а здалеку пробували пробивати Ігумнов, Левченко. Натомість, у спробі зупинити форварда гостей Фоменка травмувався захисник Лубашев, так що довелося Пісоцькому проводити заміну ще до перерви. Можливо, саме позапланова рокіровка позначилася на стрункості лінії, і полтавці ще до перерви встигли забити. Вже невдовзі міг це робити Власенко, але пробив поруч із ближньою дев’яткою. А за кілька хвилин по тому правий фланг згенерував гол. Фоменко підключив до атаки Власенка, а коли після його подачі м’яч відскочив повздовж воротарської лінії, сам же Юрій добив його в ворота з метрової відстані – 0:1.

 

 

Господарів це завело, Танчик обікрав суперника на своєму правому краю й прострелив, а Сергій Бабинін замкнув передачу в центрі – 1:1, але забити вдруге LS Group не вдалося. А в кінцівці СК Полтава довела свою перевагу. Спершу Бакланов, Куімов і Щербак розіграли багатоходівку біля лівого кута карного майданчика, після чого Дмитро продерся один на один і забив (це 1:2), а вже в компенсований час після ауту з лівого краю Юрій Фоменко розігрався з Горбуновим і поставив крапку в протистоянні ударом в падінні метрів із десяти – 1:3.

 

11.09.2019. 16:00; Суми. Стадіон «Ювілейний». 285 глядачів

 

LS Group (Верхня Сироватка) — СК Полтава — 1:3 (перший матч 1:5)

 
Голи: Бабинін, 44 – Фоменко, 43, 90+2, Щербак, 83

 

LS Group: Сітнер, Танчик, Лубашев (Беліба, 31), Колесник©, Шевкунов, Левченко, Ігумнов (Жиловець, 61), Богачов (Одинець, 46), Завгородній, Корсун, Бабинін.

 

 Запасні: Баранник, Петраков, Стадник.

 

Головний тренер: Ярослав Пісоцький.

 

Полтава: Тельнов, Власенко, Підлепич, Карась, Колесниченко (Червонцев, 87), Абазов (Переверзєв, 85), Бакланов (Горбунов, 88), Бут (Шпигун, 64), Щербак, Куімов©, Фоменко. 

 

Запасні: Попов, Зоря, Сидоренко.

 

Головний тренер: ВолодимирСисенко.

 

Попередження: Щербак, 6, Сисенко (гол.тр.СП), 9, Бакланов, 16, Фоменко, 84

 

Sportarena

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*