СК «Полтава» планує грати в аматорському чемпіонаті України наступного сезону.

СК Полтава фото С.Майзуса
СК Полтава фото С.Майзуса

СК «Полтава», який цього сезону відновив виступи в аматорських змаганнях днями розпочне підготовку до наступного сезону, на який клуб вже має амбітні плани.

Спортивний клуб «Полтава», заснований 2011 року, після 4-річної паузи повернувся у аматорські змагання. Цього сезону команда виступила у вищій лізі аматорського чемпіонату області та посіла четверту сходинку. В обласному кубкові полтавці взагалі зупинилися на півфінальній стадії, програвши майбутньому володарю трофея – «Легіону». Високий результат команда продемонструвала й в аматорському Кубкові України, дійшовши до чвертьфіналу.

 

Уже з першого грудня СК «Полтава» розпочне підготовчий процес до нового сезону, завдання на який поставлені ще амбітніші. Про них розповів її головний спонсор Сергій Іващенко:

 

«Наступного року перед командою стоїть завдання перемогти у чемпіонаті області. Окрім цього хочемо влітку заявитися на чемпіонат України серед аматорів. В яку групу потрапимо – поки невідомо. Це може бути східна або центральна. Далі ж хотілося б виступати у Другій професіональній лізі, втім, для цього потрібно перемогти у аматорському чемпіонаті».

 

Розуміють у команді, що для виступів на професіональних змаганнях потрібно мати певну свою базу та домашню арену. Поки ж колектив проводив свої ігри або на стадіоні «Локомотив», або на базі ФК «Полтава» у селі Копили. Зараз у клубі ведуть перемовини, щоб проводити свої ігри виключно на «Локомотиві». Це буде зручніше і для команди і для вболівальників, які зможуть безперешкодно відвідувати ігри «містян», адже головний девіз команди: «Полтавці для полтавців».

 

Зміст

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*