ФК Полтава вдома переміг чернігівську Десну

22 липня, ФК “Полтава” в матчі другого туру чемпіонату України в першій лізі вдома здобув перемогу над чернігівською Десною.
 
Першими у зустрічі відкрили рахунок гості на 65 хвилині після штрафного удару. Картушов метрів з двадцяти послав м’яч над стінкою, Кучинський відбив перед собою, а на добиванні швидше за всіх опинився Фаворов, який проштовхнув м’яч в сітку.
 
Полтавці відігралися миттєво, на 68 хвилині рахунок зрівняв Дегтярьов. Максим отримав ідеальний закид з власної половини поля від Іванова, увірвався в штрафний майданчик й пробив у ближній кут.
 
Переможний гол на 78 хвилині забив Антон Савін, який сильним ударом з правого кута штрафного майданчика пробив Махновського.
 
Здобувши другу поспіль перемогу полтавці ділять першу сходину з харківським “Геліосом” та Інгульцем. В наступному турі “містяни” зустрінуться ФК “Балкани”

 

22.07.2017. Перша ліга 2 тур. м. Полтава. Стадіон “Локомотив”

ФК Полтава – “Десна” (Чернігів) 2:1

Голи: Дегтярьов 66, Савін 78 – Фаворов 64

 

ФК Полтава: Кучинський, Кушніренко, Насібулін (Страшкевич 55), Недоля, Парамонов, Крапивний (Сокуренко 76), Трояновській (Олійник 71), Савін, Дегтярьов, Ковтун, Іванов (Голіков 86)

Головний тренер: Анатолій Безсмертний

 

“Десна”: Махновський, Коваленко (Банасевич 75), Волков (Скепський 59), Фаворов, Братков, Лисенко (Картушов 59), Мостовий, Коберідзе (Щедраков 84), Філіппов, Чепурненко (Кірієнко 82), Мельник

Головний тренер: Олександр Рябоконь
 
Попередження: Крапивний 29, Савін 90+2 – Коберідзе 36, Волков 58, Кірієнко 88, Щедраков 90+6

Фото: Олег Дубина

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*