ФК Полтава та Геліос переможця не виявили

ФК Полтава та Геліос переможця не виявили У 8 турі чемпіонату України у першій лізі ФК Полтава вдома приймала одного з лідерів першості Харківський ФК Геліос. У матчі глядачі голів не побачили гра завершилася – нульовою нічиєю.

12 вересня, стадіон “Локомотив”.

ФК “Полтава” – ФК “Геліос” 0: 0.

Попередження: Ковтун 77, Насібулін 90 + 1 – Кравченко С.45 + 3, Бордіян 75

ФК “Полтава”: Кучинський, Стеценко, Ковтун, Парамонов, Кравченко В., Фаворов (Ткачов, 90 + 3), Ковальчук, Зозуля, Зеленевіч (Масалов, 46), Насібулін, Семенець (Вовченко, 83)

Запасні: Бонь, Прокипчук, Рогозінський, Шастал

В.О. Гол. Тренера: Анатолій Безсмертний.

ФК “Геліос”: Зарубін (Денчук, 8), Бордіян, Лобойко, Чередниченко, Комарницький, Задоя, Луценко, Кіча, Панасенко (Абеленцев, 86), Іванко, Кравченко С. (Агапов, 66)

Запасні: Гершман, Кропив’яний, Челіндзе, Сартіна

В.О. Гол. Тренера: Сергій Сизихін

Анатолій Безсмертний: Геліос дуже хороша команда, але ми не в чому не поступилися.

Хороший матч, мені матч сподобався. Хочеться подякувати хлопцям дуже пристойно виглядали. Ми сьогодні зустрічалися з дуже хорошою, сильною командою – і не в чому не поступилися, десь навіть перевершували. Десь була перевага, десь не дотиснули, дуже організовано зіграли в обороні, добре переходили в атаки, трішки не пощастило що не забили. Що стосується організації гри то ми виглядали гідно. Грали дві хороші команди. Геліос дуже хороша команда, але ми не в чому не поступилися. Витримали боротьбу, накал матчу, багато було виграно єдиноборства.

Сергій Сизихін: нічийний результат закономірний

Не було сьогодні футболу, було багато боротьби. Не вистачало нам сьогодні швидкості, не вистачало відкривань. Позаду зіграли строго – це здорово, але в атаці не дуже, потрібно багато роботи що б налагодити. Дуже хотіли ми виграти сьогодні, внесла корективи у гру травма Руслана Зарубіна. Три заміни дуже мало, залишатися з перших хвилин у своєму активі з двома замінами, дуже складно що небудь поміняти в грі. Напевно нічийна гра, дуже мало ми моментів створили. Напевно нічийний результат закономірний.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*