Футболіст Кременя завершив кар’єру, щоб стати поліцейським

Півзахисник друголігового “Кременя” Євген Апришко прийняв рішення завершити футбольну кар’єру і подався до лав поліції.

Євген Апришко зазначив, що останнім часом він нерідко травмується і не може виступати на колишньому рівні. Футболіст пройшов усі етапи відбору до поліції і вже 21 грудня вирушає до Києва на навчання.

Залишив “Кремінь” тому що рано чи пізно треба було шукати собі роботу. Скажу, що Кремінь для мене залишається рідним домом. Дякую всім за співпрацю, починаючи з керівництва закінчуючи працівниками стадіону. Це дуже велика сім’я,яка працює на благо розвитку дитячого футболу і головної команди.

Життя не стоїть на місці. Час іде, а ми не стоїмо молодшими. Вік вносить свої корективи для кар’єри футболіста. Було б добре, якщо футболіст грав до 65 років і спокійно пішов на пенсію. А так необхідно думати про майбутнє. Тут у Кременчуці в мене сім’я. Дитина яку необхідно виховувати і навчати. Колись необхідно було робити цей крок – шукати роботу. Тим паче поліція трохи наближена до футболу, бо я також веду здоровий спосіб життя. І поліція також не стоїть на місці, необхідно працювати, сподіваюсь, що все вийде.

Було 4 етапи відбору до поліції. Рівень IQ, медкомісія, фізична підготовка, тестування на психологію і співбесіда. Чесно скажу, що думав не пройду, а як пройшов перший етап то все пішло як треба і зупинятися я не збирався. Те що не вийшло у футболі спробую реалізувати в поліції. Для мене це новий етап у житті. Бажаю всім учасникам відбору в поліцію удачі і прагнення того що, хто як не ми повинні зробити Кременчук найзахищенішим, порядним та улюбленим містом.

МФК “Кремінь” сприйняв рішення про завершення кар’єри з розумінням. Кожен розуміє, що рано чи пізно закінчиться футбол і необхідно буде шукати роботу. А зараз у нас не так багато робочих місць. Тому я зробив цей крок, хоча він був важким для мене. Футбол залишається у мене в крові і серці”, – розповів Апришко.

Джерело: telegraf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*