Ворскла вдома програла Шахтареві

11 листопада у Полтаві завершився матч 15-го туру УПЛ, в якому Ворскла приймала донецький “Шахтар”. Поєдинок завершився з рахунком 0:2. Гірники мали перевагу впродовж усієї гри й вже до перерви реалізували її у два голи. На 19-й хвилині гірники відкрили рахунок. Результативною виявилася комбінація, в результаті якої Тайсон віддав класний прихований пас, після чого Веллінгтон Нем вдарив у дальній кут повз голкіпера полтавців Богдана Шуста, який вийшов назустріч – 1:0. А в кінцівці тайму, на 41-й хвилині, у Майкона вийшов черговий чудовий удар зі штрафного над стінкою практично без розбігу – 2:0. У другому таймі гірники продовжували атакувати й на 71-й хвилині навіть заробили пенальті. Але Мораєс вже при русі до м’яча кинув погляд в лівий кут, куди й пробив, – досвідчений Шуст взяв м’яч в руки. Таким чином у Ворскли, як і раніше, 24 очки в таблиці й 4-е місце.

 

 

11.11. 2018 р м. Полтава, стадіон Ворскла.

 

«Ворскла» – «Шахтер» 0:2

 

Голи: Нем (19), Майкон (41)

 

«Ворскла»: Шуст, Сапай (Сергійчук, 74), Чижов, Пердута, Даллку, Артур, Габелок, Шарпар (Мисик, 87), Скляр, Ребенок (Саків, 46), Коломоєць.

 

Головний тренер: Василь Сачко

 

«Шахтер»: Пятов, Хочолава, Ісмаїлі, Кривцов, Матвієнко, Патрік, Коваленко, Майкон, Тайсон (Дентіньо, 90+2), Нем (Болбат, 79), Мораєс (Кайоде, 88)

 

Головний тренер: Паулу Фонсека

 

Попередження: Скляр (66) – Майкон (68)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*