Ворскла врятувалася від поразки на останній хвилині поєдинку

Після низки поразок склад ворсклян зазнав певних змін. У центрі захисту з’явився Мартиненко, на вістрі атаки наполегливо шукав свій шанс Коломоєць. На жаль, обом командам показати все, на що вони здатні завадив дощ, який не вщухав упродовж всього матчу. Перша 45-хвилинка господарям поля не вдалася, та по перерві глядачі побачили іншу «Ворсклу» – агресивну, постійно націлену на пошуки підходів до маріупольських воріт, непоступливу в кожному єдиноборстві. До певного часу вся гострота, що виникала поблизу «рамки» Ткаченка «гасили» оборонці, а надто – сам кіпер, який неодноразово зривав оплески на трибунах.

Пропустили господарі поля на 57-й хвилині. Навісом із кутового від Чурка якнайліпше скористався Чоботенко. Пропущений м’яч не знітив команду Косовського, і зрештою в кінці матчу спрацювала заміна. Денис Васін, пробиваючи з розвороту, поклав м’яча в дільній кут воріт Гальчука, а невдовзі прозвучав фінальний свисток – 1:1.

 

5. 10. 2019 року, м. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського.  2100 глядачів.

 

«Ворскла» — «Маріуполь» – 1:1
Голи: Васін (90+3) — Чоботенко (57)

 

«Ворскла»: Ткаченко, Мартиненко, Баєнко, Чеснаков, Сапай (Якубу, 68), Пердута, Габелок, Луїзао, Петровіч (Стрижак, 46), Артур (Васін, 73), Коломоєць.

 

«Маріуполь»: Гальчук, Кирюханцев, Яворський (Дава, 81), Биков, Корнієнко, Чоботенко, Федорчук (Чех, 69), Чурко, Танковський, Мишньов, Вакула.

 

Попередження: Петровіч, Сапай, Пердута — Вакула, Яворський, Танковський, Биков, Федорчук.

 

ФК Ворскла

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*