Ворскла відібрала очки у київського Динамо

В неділю, 6 серпня, полтавська Ворскла у четвертому турі української прем’єр ліги зуміла відібрати очки у київського Динамо. Матч який відбувся у Полтаві завершився нульовою нічиєю.

Гра проходила за повної ігрової й територіальної переваги гостей, які мали досить моментів щоб виграти з розгромним рахунком, але фарт який цього дня був на боці господарів та прекрасна гра голкіпера Ворскли Олександра Ткаченка дозволили полтавцям здобути один бал.
 
Після чотирьох зіграних ігор з сімома набраними очками “біло-зелені” посідають четверту сходинку. В наступному турі команда Сачка зіграє на виїзді з Кам’янською Сталлю.

 

6.08. 2017 р. м. Полтава, ст.«Ворскла» ім. О. Бутовського. 9500 глядачів.

«Ворскла» (Полтава) —  «Динамо» (Київ)  0:0
 
«Ворскла»: Шуст (Ткаченко, 6), Пердута, Скляр, Кадимян (Одарюк, 84), Шарпар, Чеснаков, Матвієнко, Коломоєць (Загорулько, 90+2), Чижов, Даллку, Ребенок

Головний тренер: Василь Сачко

 

«Динамо»: Коваль, Кадар, Віда, Хачеріді, Кендзьора, Сидорчук, Гармаш, Ярмоленко, Буяльський, Циганков (Гонсалес, 81), Бєсєдін (Кравець, 68)

Головний тренер: Олександр Хацкевич
 
Попередження: Шарпар, Скляр, Пердута — Сидорчук, Хачериди, Буяльский, Кендзьора

1 Comment

  1. для суркісів головне це втрата бабла після вильоту з ліги чемпіонів, а не якісь залікові очки в хуторянському чемпіонаті, в якому половина команд без стадіонів, представляють міста, до яких не належать, платять імітаторам футбола награбованими грошима і не платять податків!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*