Ворскла забивши два голи в доданий час врятувалася від поразки

http://www.vorskla.com.ua

Полтавська Ворскла в матчі тринадцятого туру чемпіонату України в Прем’єр лізі вдома зіграла в результативну нічию з Олександрією.

Перший тайм підопічні Сачка розпочали з пропущеного гола, який став найшвидшим в історії матчів УПЛ. На восьмій секунді зустрічі Яремчук відразу після розіграшу м’яча з центру поля обікрав Дитятєва, обіграв голкіпера й відправив шкіряного у сітку 0:1.

Ворскла мала декілька нагод відігратися, але пропустила вдруге, на 21 – й хвилині Яремчук головою замкнув навіс зі штрафного – 0:2.

У другому таймі «Ворскла» затиснула гостей на їх половині поля, але м’яч вперто не хотів влітати в сітку воріт Олександрії, яка за весь тайм мала один напівмомент.

Здавалося, що Ворсклі не уникнути поразки, адже основний час гри сплив, а рахунок залишався не змінним 0:2 на користь гостей, але у компенсований арбітром час полтавчани зробили неймовірне відігравши два голи, спершу Кобахідзе впевнено реалізував пенальті 1:2. А через хвилину Одарюк, який до цього вийшов на заміну, рахунок зрівняв 2:2.

 

30.10.2016 13 тур. м. Полтава. Стадіон “Ворскла”

«Ворскла»(Полтава) – «Олександрія» – 2:2

Голи: Кобахідзе 90+1 (пен.) Одарюк 90+3 – Яремчук 1, Яремчук 21

“Ворскла”: Непогодов – Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков, Пердута (Загорулько 44) – Голодюк, Скляр – Кобахідзе, Турсунов, Ребенок – Хльобас (Одарюк 70)

Запасні: Шуст, Ткачук, Загорулько, Одарюк, Сапай, Пилявський, Зарічнюк.
Головний тренер: Василь Сачко.

“Олександрія”: Леванідов – Микицей, Басов, Шендрик, Цуріков – Запорожан, Огіря – Козак (Жичиков 89), Леонов (Чорній 76) – Яремчук (Старенький 64), Пономар

Запасні: Новак, Матвеєв, Жичиков, Чорній, Грицук, Чеботаєв, Старенький.
Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Чеснаков 28, Дитятьев 61 – Козак 74, Пономар 85, Басов 90, Чорній 90+2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*