Ворскла на останній хвилині втратила перемогу і не потрапила у топ-6 Прем’єр-ліги

У Києві на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського завершився останній поєдинок першої частини чемпіонату України в сезоні УПЛ-2018/2019. В якому в рамках 22-го туру зустрічалися “Арсенал-Київ” і “Ворскла”. Від результату цієї зустрічі безпосередньо залежав склад першої шістки команд, які поведуть боротьбу за медалі та місця в єврокубках. Поєдинок закінчився внічию з рахунком 2:2.

Столичні “каноніри” відкрили рахунок на початку зустрічі — відзначився Вакуленко на 8-й хвилині. Однак на 24-й хвилині Шарпар з пенальті відновив рівновагу 1:1. Полтавські футболісти не реалізували ряд гольових моментів, але все-таки змогли вийти вперед: на 56-й хвилині у ворота господарів було призначено ще один 11-метровий, і Шарпар зробив дубль. 1:2. . На 90-й хвилині арбітр в третій раз за матч вказав на “точку”, угледівши в спірному епізоді порушення правил футболістами “Ворскли” у своєму штрафному майданчику. Вакуленко забив свій другий гол у матчі й приніс “канонірам” нічию – 2:2. Нагадаємо, що для виходу в першу шістку “Ворсклі” необхідна була тільки перемога. Нічия в цій грі означає, що місце в топ-6 дісталося “Маріуполю”, який на 1 бал випередив у таблиці “Ворсклу” (30 проти 29).

 

18 березня, 2019. УПЛ, 22 тур. м. Київ, стадіон “Динамо” імені Валерія Лобановського

 

“Арсенал” (Київ) – “Ворскла” – 2:2

 

Голи: Вакуленко, 7, 90 (з пенальті) – Шарпар, 23, 56 (обидва – з пенальті)

 

“Арсенал”: Підківка, Башлай, Вакуленко, Дубінчак, Жичиков, Домбровський (Янаков, 72), Оріховський (Ліпартія, 61), Танковський, Кадимян (Сагуткін, 57), Авагімян, Ковпак.

 

Запасні: Іванов, Стрижак, Вакулко, Семенюк.

 

Головний тренер – Ігор Леонов.

 

“Ворскла”: Шуст, Гіоргадзе, Пердута, Габелок (Ребенок, 75), Шарпар, Карека, Чеснаков, Сапай, Коломоєць (Шехіч, 90), Саків, Артур.

 

Запасні: Ткаченко, Мисик, Мартиненко, Кобахідзе, Петровіч.

 

Головний тренер – Василь Сачко.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*