Ворскла програла Волині

Господарі дуже активно розпочали – «Ворскла» перейшла середню лінію тільки на 10 хвилині. А до цього «Волинь» не тільки створила три класні моменти, але й реалізувала один з них. Матей спочатку заробив кутовий, а після його розіграшу відкотив на Політила. Сергій вдарив в дотик точно в кут воріт. Богуш був закритий гравцями і зреагувати не встиг 1:0.«Ворскла» ж отримала в першому таймі тільки один шанс, але Андрій Ткачук стрельнув дуже високо і неточно.

У перерві тренер «Ворскли» зробив заміни, Чеснакова замінив Скляр, а замість Турсунова вийшов Бараннік. Але це не сильно допомогло на початку другого тайму Ворскла пропустила другий м’яч, відзначився Козьбан. До кінця матчу полтавці змогли відіграти один м’яч, після подачі Дітятьєв у падінні пробив головою. 2-1. Отже поразка, яка відкинула полтавчан на шосте місце.

Ліга Парі-Матч, 14 тур, 8 листопада, 14.00, Луцьк, стадіон «Авангард».

«Волинь» (Луцьк) – «Ворскла» (Полтава) – 2:1

Голи: Політило (4), Козьбан (50) – Дітятьєв (76).

«Волинь»: Шуст – Богданов, Жуніч, Логінов, Польовий – Політило, Кравченко (Шарпар, 82) – Мемешев (Герасимюк, 46), Кобахідзе, Матей – Козьбан (Діденко, 90+2).
Запасні: Неділько, Шіш, Шабанов, Діденко, Насонов, Шарпар.

«Ворскла»: Богуш, Сімінін, Сапай, Громов, А. Ткачук, Чеснаков (Скляр, 46), Бартуловіч (Міщенко, 77), Є.Ткачук, Дитятьєв, Турсунов (Бараннік, 46), Шиндер.
Запасні: Непогодов, Одарюк, Квасний, Ковпак.

Попередження: Польовий (51), Герасимюк (58), Кравченко (63) – Скляр (56), Шиндер (79), Сапай (87).

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*