В Турцію продовжують приїжати зірки футболу

Команди з Турції радують своїх фанатів гуяними трансферами. Пальму першості тут тримає стамбульський «Галатасарай», у складі якого можна знайти іменитих гравців в кожній лінії. Цим літом чемпіони поки що не такі активні на ринку, як їх принципові суперники. «Фенербахче» уже підписав Луїша Нані і Робіна ван Персі.

Але не збирається відставати і «Бешикташ». Рікарду Куарежма прийняв рішення повернутись в Турцію. Португальський вінгер узгодив умови уонтракту зі столичним «Бешикташом». Нагадаємо, що Рікарду уже захищав кольори цього клубу в період з 2010-го по 2012-й роки і завоював з ним національний Кубок. В минулому сезоні 31-річний Куарежма виступав в «Порту». В Португалії він забив шість голів і віддав шість результативних передач. В Лізі чемпіонів Куарежма оформив три взяття воріт, два з яких в домашньому матчі з «Баварією».

А от 13-а команда турецької Суперліги «Антальяспор» успіла стати одним із головних ньюзмейкерів цього літа. На березі Середземного моря уже прописався камерунський нападаючий Самюель Ето’О. Колишній воротар каталонців Віктор Вальдес і бразильський захисник «Мілана» Алекс також близькі до підписання.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*