Гірник-Спорт вдома перемагає Черкащину

У матчі 25-го туру “Гірник-Спорт” мінімально переграв “Черкащину”, яка йде останньою у таблиці.

Гра для “Гірника-Спорт” почалося якнайкраще. Швидка атака і гол у виконанні Хомченко. Однак гості не довго були в ролі відстаючих. Після подачі з кутового захисники господарів упустили Георгієва і той не зазнав проблем під час удару.

Після пропущеного голу “Гірники” почали грати першим номером, й на перерву вони справедливо пішли ведучи в рахунку завдяки зусиллям Чередниченко. У другому таймі команди голів не забивали, тож в підсумку чергова домашня перемога господарів. “Гірник-Спорт” залишається дев’ятим, й в наступному турі зустрінеться на виїзді з Рухом.

19.07.2020 Перша Ліга, 25-й тур м. Горішні Плавні

“Гірник-Спорт” – “Черкащина” 2:1

Голи: Хомченко Віктор 10, Чередниченко Ілля 39 – Георгієв Віктор 22

Гірник-Спорт: Ситников Антон, Шопін Володимир, Карась Данило, Векляк Богдан, Суханов Сергій, Чепелюк Олександр, Батюшин Юрій, Хомченко Віктор, Збунь Олексій, Герасимець Сергій, Чередниченко Ілля

Запасні:  Данкович Роман, Бойко Алексей, Моисеенко Алексей, Сорокин Андрей, Дяченко Семен, Клімов Георгій.

Головний тренер – Ігор Жабченко.

Черкащина: Старченко Денис, Нестеренко Андрій, Скляренко Іван, Яцик Костянтин, Діонг Сулейман, Цурупін Артем, Морозенко Євген, Георгієв Віктор, Нечай Ігор, Захаревич Ярослав, Тарануха Ростислав

Запасний:  Тимофєєв Анатолій. 

Тренер – Денис Маринчук.  

Попередження: Чередниченко Ілля, Чепелюк Олександр, 90+4 – Морозенко Євген, Діонг Сулейман, Цурупін Артем, Олійник Ярослав.

 Вилучення: Жабченко Ігор.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*