Гірник Спорт вдома переміг Інгулець

22 жовтня «Гірник-Спорт» у матчі 15-го туру чемпіонату України у першій лізі на стадіоні «Юність» приймав ФК «Інгулець».

Це була перша офіційна зустріч Гірників та «Інгульця», до цього команди зустрічався лише одного разу у товариській грі.

Ігор Жабченко у цьому поєдинку не міг розраховувати на Володимира Королькова та Дмитро Кропивного, які пропускали гру через перебір жовтих карток.

Перші 5 хвилин зустрічі були за «Інгульцем». А потім господарі взяли матч під свій контроль й на 9-й хвилині створили перший гольовий момент – після подачі з флангу Ігор Кірієнко з гарної позиції не влучив по воротах Гришина. А вже в наступній атаці гості залишилися в меншості, за фол останньої надії пряму червону картку отримав Роман Кретов. «Ігор Кірієнко зі штрафного пробив вище воріт.

Залишившись у меншості, гості не відійшли в глуху оборону, а намагалися грати на рівних й на 37-й хвилині першого тайму мали стовідсотковий шанс відкрити рахунок, але Крюков виручив свою команду, відбивши потужний удар Ломка.

А через хвилину спрацювало старе футбольне правило «не забиваєш ти – забивають тобі». Після розіграшу штрафного удару Юрій Малєй точним ударом у дев’ятку воріт вивів свою команду вперед.

На початку другого тайму господарі подвоїли рахунок, Ігор Кірієнко з другої спроби відправив шкіряного у сітку воріт (після першого його удару м’яч влучив у стійку) 2:0.

Через дві хвилини Інгулець скоротив відставання, після подачі з кутового на дальній штанзі воріт результативно зіграв Максим Покотилюк 2:1.
На 76 хвилині господарі забили втретє Малєй вивів Воробея на «побачення» з Гришиним, який й встановив остаточний рахунок 3:1.

 

22. 10. 2016. Перша ліга, 15 тур.  Горішні Плавні. СК «Юність».

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) — «Інгулець» (Петрове)  3:1

Голи: Малей 40 хв, Кірієнко 65 хв, Воробей  76 хв— Покотилюк, 67 хв.

 

«Гірник-Спорт»: Крюков, Ломко, Геращенков, Моїсеєнко, Гарбар, Воробей,  Малєй, Павлик,  Марусич, (Демідов, 64 хв), Яворський, Кірієнко.

Запасні: Ситников, Голядинець, Бобак, Пернацький, Прутян.

Головний тренер: Ігор Жабченко.
«Інгулець»: Гришин, Мучак, Волчков, Кретов, Доценко,  Сітчінава, Панасенко,  (Алексанов, 13 хв) (Шарко 80 хв), Дячук,  Колєсніков  (Нвамора, 69 хв), Ковтун, Покотилюк.
Запасні: Попович, Клімаков, Гвоздевич,  Ткачов.

Головний тренер: Сергій Лавриненко.

 

Попередження: Гарбар 33 хв, Воробей  76 хв.

Вилучення: Кретов 10 хв.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*