Гірник Спорт на виїзді поступився запорізькому Металургу

У перенесеному матчі 24-го туру, у Запоріжжі, “Гірник Спорт” не зміг заробити очок, поступившись господарям з рахунком 3:2.

Свій надто складний графік ігор “Гірник-Спорт” продовжив у Запоріжжі, де з місцевим “Металургом” провів перенесений матч 24-го туру. Навіть заявка гравців “гірника” виглядала досить незвичною – лише три гравці у запасі. Але нічого не поробиш, за таких обставин команда Ігоря Жабченка намагалася виборювати очки й з перших хвилин матчу захопила територіальну перевагу. Втім, у першій своїй контратаці рахунок відкрили господарі поля.

Гол стався після прориву Олексія Щебетуна, який віддав пас на екс-гравця “гірників” Олексія Разуваєва і той відкрив рахунок – 1:0. Вже у наступній атаці “Гірник-Спорт” зрівняв рахунок. Олексій Збунь зробив передачу з лівого флангу у штрафний майданчик суперника, де м’яч зупинив Олександр Петрусенко, а прицільний удар наніс Олексій Бойко – 1:1.

Після цього Олексій Бойко мав шанс зробити дубль, але невдало підставив ногу під м’яч, який полетів вище воріт.

А далі стався досить суперечливий епізод, після якого запоріжці вийшли уперед. Олексій Разуваєв продовжував атаку партнерів, увірвався у штрафний майданчик “гірників” і за власною ініціативою опинився на газоні. Ілля Малишкін, який був поруч з цим гравцем навіть не торкнувся суперника. Але арбітр зустрічі Володимир Новохатній з Києва не розібрався в епізоді й призначив пенальті, який реалізував Едуард Сарапій – 2:1. Нажаль, “Гірник-Спорт” вкотре страждає від помилкових рішень арбітрів.

Другий тайм пройшов за повної переваги “Гірника-Спорт”. На 84-й хвилині “гірники” заробили право на штрафний удар. Володимир Корольков виконав навіс у штрафний майданчик, де Ігор Сорокін виграв боротьбу і відправив м’яча у сітку воріт “Металурга” – 2:2.

І все ж таки наприкінці матчу “Металургу” вдалося знову засмутити “Гірник-Спорт”. Після виконання кутового захиснику та голкіперу Георгію Клімову, який вийшов на заміну, не вдалося зафіксувати м’яч. Після цього Денис Бєлоусов відправив м’яча у сітку воріт гостей – 3:2.

Свій наступний матч “Гірник-Спорт” проведе у понеділок, 3 серпня. У домашньому матчі наша команда зіграє із краматорським “Авангардом”.

1.08.2020. 24 тур. Перша Ліга. Стадіон «Славутич-Арена».

МФК «Металург» – ФК «Гірник-Спорт» 3:2

Голи: Разуваєв (5), Сарапій (28, з пен.), Бєлоусов (88) – Бойко (6), Сорокін (84)

«Металург»: Котляров, Сарапій, Сухіна, Кравченко, Сухар, Крапивний, Шалфєєв, Сачко, Разуваєв, Могильний, Щебеутн

Головний тренер: Олексій Годін

«Гірник-Спорт»: Данкович, Моісеєнко, Векляк, Білий, Дяченко, Збунь, Петрусенко, Корольков, Сорокін, Малишкін, Бойко

Головний тренер: Ігор Жабченко

Гірник Спорт

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*