«Гірник-Спорт» поступився вдома команді «Арсенал-Київ»

На стадіоні спорткомплексу «Юність» у Горішніх Плавнях «Гірник-Спорт» у матчі 8 туру приймав лідера Першої ліги «Арсенал-Київ». В першому таймі у господарів можна відзначити прекрасні сейви воротаря Мирного, а от активні дії в нападі принесли забитий гол. Після подачі з кутового від Фаюка Пінчук відкрив рахунок у матчі. Для Пінчука це був перший дебютний гол у складі гірників, а от Фаюк вже третій матч поспіль відзначається результативною передачею.

Проте другий тайм господарі провалили. На початку другої половини матчу Зозуля ударом через себе вивів Батальського один на один з голкіпером господарів і той зрівняв рахунок у матчі. Далі у моменті, коли Пінчук намагався перервати простріл суперника, випадково зрізав м’яча у кут свої воріт. Крапку ж у цьому матчі поставив Черненко, забивши потужним дальнім ударом із штрафного.

«Арсенал-Київ» після цього мату зміцнив лідерство в турнірній таблиці, а от «Гірник-Спорт» зазнав уже п’ятої поразки на домашньому стадіоні.

_

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – «Арсенал-Київ» 1:3

Голи: Пінчук 37 – Батальський 54, Пінчук 66 (автогол), Черненко 73.

«Гірник-Спорт»: Мирний, Пінчук, Носарєв, Курелех, Коваленко (Кравчук, 75), Павлик, Цапій, Батюшин, Панасенко (Корольков, 54), Шевчук (Сидоренко, 83), Фаюк (Черній, 54).
Запасні: Камінський, Прутян, Луценко.
Головний тренер: Сергій Пучков.
«Арсенал-Київ»: Сітало, Майданевич, Деркач, Зозуля, Насімі (Боровець, 73), Домбровський (Кізілатеш, 54), Старгородський (Кікірешко, 88), Вечтомов, Семенюк, Семчук (Черненко, 67), Батальский (Васильєв, 85).
Запасні: Іванов, Матвєєв.
Головний тренер: Сергій Литовченко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*