Гірник Спорт розпочав сезон з поразки

У стартовому матчі сезону, Гірник Спорт на виїзді поступився Київській Оболоні.

Матч активніше розпочали господарі поля, впродовж усього тайму «пивовари» впевнено контролювали гру, й постійно тримали у напрузі захисників гостей з Горішніх Плавнів, які покладалися лише на стандартні положення. На 41-й хвилині ігрова й територіальна перевага втілилася в забитий м’яч, Шевчук впевнено реалізував вихід сам на сам з голкіпером 1:0.

У другому таймі «пивовари» продовжували володіти ігровою ініціативою. Але рахунок зрівняв Гірник Спорт, на 81-й хвилині матчу, після подачі з флангу в штрафний майданчик, Галенко головою влучно пробив голкіпера 1:1. Втримати нічийний рахунок Гірникам не вдалося, через 5 хвилин господарі знову вийшли вперед на 86-й хвилині Башлай також головою, відправив м’яч у ворота. Тож у підсумку 2:1 на користь господарів.

Наступний свій матч Гірник Спорт проведе вдома проти Іллічівця

 

24.07.2016. Київ, «Оболонь Арена». 2000 глядачів.

«Оболонь Бровар» — «Гірник — Спорт» Горішні Плавні — 2:1 

Голи: Шевчук, 40, Башлай, 85, — Галенко, 81.

«Оболонь Бровар»: Федорівський — Шевченко, К. Коваленко, Аблітаров, Пінчук — Проневич, Башлай, Єременко (Бровченко, 46), Гордійчук (Гордійчук, 68), І. Коваленко (Захаревич, 84) — Шевчук.

Запасні: Поштаренко, Гурмак, Ковбаса, Корнєв.

Головний тренер: Сергій Солдатов

«Гірник-Спорт»: Ситников — Ченбай, Бобак (Моісеєнко, 87), Ломко, Гарбар — Павлик, Осадчий, Корольков, Малєй, Авдалян (Кірієнко, 70), Галенко (Воронченко, 81).

Запасні: Крюков, Пернацький, Іванов, Демідов.

Головний тренер: Ігор Жабченко

Попередження: Башлай, 36, Проневич, 82, — Бобак, 72.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*