Гірник Спорт у драматичному поєдинку поступився Дніпро-1, й вибув з розіграшу Кубка України

SAMSUNG CSC

У Горішніх Плавнях під дощову зливу протягом усього матчу відбувся матч Кубка України, в якому «Гірник-Спорт» не просто дав бій команді української прем’єр-ліги – «Дніпру-1», але й мав усі шанси завершить поєдинок на свою користь на останніх секундах основного часу. Втім, більше пощастило гостям, які крокують далі у турнірі.  

Це був справжній футбольний трилер, який не залишив байдужими вболівальників обох команд. Вперше гра на стадіоні спорткомплексу «Юність» проходила за присутності вболівальників, які потрапили на стадіон за запрошеннями. Саме підтримка присутніх у зливу глядачів допомагала «Гірнику-Спорт» у дуже важкі моменти гри та надихала битися команду Ігоря Жабченка до останньої хвилини матчу, а наприкінці матчу взагалі господарі мали шанс стати переможцями.

Як би там не було, а «Гірник-Спорт» та «Дніпро-1» подарували яскравий і драматичний кубковий матч, в якому було багато подій. Вони змінювали одна одну, відповідно до них і змінювався настрій вболівальників команд. Кінцівка гри у основний час перетворилася на справжню драму для господарів, після того розв’язка наступила у додатковий час. Перемогу здобули гості, але команда Ігоря Жабченко продемонструвала, що може грати на рівних із представником класу найсильніших.

Кубок України. 1/16 фіналу. 30 вересня. 14:00. Горішні Плавні. Стадіон «Юність».

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) – СК «Дніпро-1» — 3:5 (2:3, 3:3, 0:2 – у додатковий час).

Голи: Довбик, 16 (0:1), Батагов, 23 (0:2), Карась, 25 (1:2), Булеца, 38 (1:3), Суханов, 43з пенальті, (2:3), Герасимець, 51 (3:3), Довбик, 97 (3:4), Довбик, 110 (3:5).

На 38-й хвилині Булеца не реалізував пенальті (воротар).

На 90+4-й хвилині Суханов не реалізував пенальті (воротар).

«Гірник-Спорт»: Жмурко, Суханов, Векляк, Карась, Шопін (Мурза, 61), Стрижак (Чепелюк, 46, Твердохліб, 77), Петрусенко, Гоменко (Козиренко, 27), Збунь, Герасимець (Герт, 61), Чередниченко

Запасні: Клімов, Черниш, Малишкін, Корольков.

Головний тренер: Ігор Жабченко.

«Дніпро-1»: Юрчук (Сарнавський, 58), Тейлор, Адамюк, Сваток (Дуглас, 95), Дубінчак (Цуріков, 58), Ді Франко (Кравченко, 58), Батагов, Когут (Вакулко, 110), Булеца, Назаренко, Довбик.

Запасні: Сафронов, Ярмолюк, Кірєєв

Головний тренер: Ігор Йовічевіч

Попередження: Петрусенко, 29, Чередниченко, 44, Жмурко, 102  – Когут, 1, Цуріков, 90+4, Батагов, 105.

Фото Петра МАКСИМОВА (пресслужба ФК “Гірник-Спорт“).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*