Дубль Коломійця приносить перемогу Ворсклі в Одесі

У рамках дванадцятого туру чемпіонату України “Ворскла” перемогла  в Одесі “Чорноморець”.
У порівнянні з грою попереднього туру проти «Зірки» в стартовому складі «Ворскли» відбулися чотири зміни. Замість Дітятьева, Шуста, Хльобаса та Пилявського на поле стадіону «Чорноморець» Вийшли Непогодов, Чеснаков, Ребенок та Кобахідзе.
Перша половина зустрічі пройшла в нечисленних взаємних атаках, команди мали декілька напівмоментів, переважно це дальні удари з за меж штрафного майданчика в яких можна виділити постріл Бартуловіча у Ворскли та Коркішка у Чорноморця. В обох випадках надійно зіграли голкіпери. Також «стандарт» Турсунова – м’яч пройшов поруч зі стійкою.
Другий тайм почався з гола. Господарі на 48 хвилині матчу, зусиллями Коркішка, вийшли вперед 1 : 0. А на 54-й хвилині Ворскла рахунок зрівняла Голодюк віддав на, Коломійця, який в боротьбі з Хочолавой пробив в ближній кут воріт 1: 1. На 62-й хвилині Ворсклу від гола врятувала стійка. А на 79-й хвилині гості вийшли вперед, Бартулович подав кутовий на Коломійця, який з лінії штрафного, з льоту потужно пробив у ближній кут воріт, оформивши дубль 1: 2.
Чорноморець міг зрівняти рахунок, але за Ворсклу знову зіграла стійка.

Завдяки перемозі полтавчани перервали серію поразок, яка налічувала чотири матчі й скоротили відставання від шостого місця до двох очок.

 

23 жовтня 2016 року. Ліга Парі-Матч. 12 тур. Одеса.  Стадіон «Чорноморець».  4012 глядачів.

«Чорноморець»(Одеса) – «Ворскла» (Полтава) – 1: 2 
Голи: Коркішко (48 хв) – Коломієць (54 хв, 79 хв).

ФК «Чорноморець»: Боровик, Хочолава, Коркішко, Андрієвський (Ковалець, 90 + 1), Хобленко (Барилко, 78), Смирнов, Філімонов  Кабаєв (Третьяков, 73), Мартиненко, Люлька, Данченко.
Запасні: Безрук, Азацький, Петько, Мусолітін.
Головний тренер:  Олександр Бабич.

 
«Ворскла»: Непогодов, Сімінін, Пердута, Кобахідзе (Сапай, 90 + 2), Турсунов, Бартулович, Чеснаков, Коломієць (Загорулько, 82), Голодюк, Кравченко (Скляр, 56). Ребенок.
Запасні: Шуст, Хльобас, Пилявский, Зарічнюк.
Головний тренер: Василь Сачко.

Попередження: Хобленко (6 хв), Смирнов (41 хв), Андрієвський (78 хв) – Бартулович (40 хв), Голодюк (81 хв), Непогодов (89 хв).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*