Кременчуцький Кремінь вдома не зміг перемогти останню команду першості

У матчі 26 – го туру чемпіонату України в другій лізі Кременчуцький Кремінь вдома зустрічався з аутсайдером першості ФК Арсенал Київщина.

 

Перед цим поєдинком ніхто не міг подумати, що в кременя можуть виникнути проблеми з цим суперником, адже команди перебувають на різних “полюсах” турнірної таблиці.

Після швидкого голу, Максима Лісового й зовсім здалося що Кремінь переможе з розгромним рахунок. Посилив це відчуття й другий гол на 12 – й хвилині, але суддя взяття воріт скасував.

До кінця тайму команда Ященка продовжувала володіти ініціативою, але   дещо знизивши оберти.

 
Що до гостей то  першу половину тайму вони просиділи в глухій обороні, зрідка виходячи в нечисленні контратаки. Ближче до перерви гра трохи вирівнялася, Білоцерківці стали сміливіше йти в перед, і на при кінці тайму отримали право на небезпечний штрафний удар, але виконали його не точно, тож рахунок не змінився.

 
Сценарій другого тайму показав в цілому рівність суперників. Практично на кожну атаку господарів, гості відповідали не менш небезпечними діями.

Кремінь мав декілька непоганих нагод щоб збільшити перевагу в рахунку, але натомість пропустив. За п’ять хвилин до закінчення матчу Арсенал зі штрафного встановив паритет.

Одразу ж господарі організували відчайдушний штурм на ворота суперника, але часу для того щоб вирвати перемогу виявилося замало. Фінальний свисток арбітра зафіксував неочікувану нічию 1:1.

 

22.04.2017, м.Кременчук, стадіон «Кремінь-Арена» ім. О. Бабаєва 1000 глядачів

«Кремінь» (Кременчук) – «Арсенал-Київщина» (Біла Церква) 1: 1

Голи: Лісовий (2) – Авдалян (85)

 

МФК «Кремінь»: Онопко, Бичков, Москалик, Ентін, Богданов, Лісовий (Піскун, 66), Тертишний, Кошадзе, Степанчук (Скоцкій, 66), Козлов, Тимченко (Іванов, 74)

Запасні: Олійник, Бобров, Кравчук

Головний тренер: Сергій Ященко

 

ПФК «Арсенал-Київщина»: Шкарбан, Омоко, Багінський, Швець, Пасечнюк, Бреус (Зоря, 80), Авдалян (Патрік, 90 + 3), Тименко, Гуральський (Ващенко, 67), Гутирі, Горбаченко

Запасні: Желєзко, Нагорний, Піліповец, Сьомка

Головний тренер:  Андрій Ущаповський

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*