Кремінь в меншості переграв Реал Фарма й очолив турнірну таблицю другої ліги

В матчі одинадцятого туру чемпіонату України в другій лізі Кременчуцький Кремінь на виїзді, в Одесі мінімально здолав місцевий Реал Фарма.

Єдиний гол у зустрічі, як виявилося переможний, на 30 хвилині першого тайму забив Артем Козлов, який вдало скористався помилкою захисників та голкіпера господарів.

Наприкінці першої половини зустрічі, гості ледь не отримали гол у роздягальню, воротар кременчужан Онопко не вдало зіграв на виході, але гравці одеситів його “пробачили”. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги Кременя.

В другому таймі гравці Реал Фарма заграли активніше намагаючись зрівняти рахунок у поєдинку, але захисники команди з Полтавщини без особливих проблем справлялися з натиском одеситів. А на 81 хвилині матчу капітан гостей Владислав Піскун залишив свою команду в меншості отримавши другу жовту картку.

Граючи в більшості, господарі поля ледь не зрівняли рахунок на останній доданій хвилині матчу. Від пропущеного голу команду з Кременчука врятував голкіпер Віталій Онопко, який продемонстрував чудеса реакції відбивши постріл з близької відстані.

Завдяки перемозі Кремінь вийшов на перше місце в турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача на два очки.

 

Чемпіонат України. 2 ліга, 11-й тур. м Одеса. Стадіон «Спартак».

“Реал Фарма” (Одеса) – “Кремінь” (Кременчук) 0: 1
Гол: Козлов 30 хв.
«Реал Фарма»: Кравченко, Какушин, Виксич, Бабенцов, Шаповаленко, Колода (Машнін 55 хв), Серденюк, Георгієв, А. Лиховидов (Злепко 29 хв, Новицький 62 хв), Кулішенко, Бондаренко.
Запасні: Георгица, Хромих, Нестеренко, Бичков.
В.о. головного тренера: Олександр Бондаренко

«Кремінь»: Онопко, Бичков, Ентін, Курелех, Кунєв, Піскун Богданов, Сторчоус (Сидоренко 85 хв), Кошадзе (Тертишний 71 хв), Степанчук (Горват 56 хв), Козлов.
Запасні: Олійник, Москалик, Скоцький, Безлепкин.
Головний тренер: Сергій Ященко

Попередження: Колода 11 хв, Злепко 60 хв – Піскун 53 хв, 81 хв, Козлов 59 хв.
Вилучення: Піскун 81 хв (повторне попередження)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*