«Кремінь» на виїзді розгромив «Арсенал-Київщину»

У матчі восьмого туру чемпіонату України в другій лізі «Кремінь» на виїзді розгромив «Арсенал-Київщину»

Гра почалася без розвідки. Вже на 3-й хвилині матчу господарі забили швидкий гол відзначився Чернецький, який накрутив у штрафному кількох захисників і відправив м’яч у ворота 1:0.

Гостей такий розвиток подій незадовільнив й вони одразу пішли відігруватися, заволодівши ініціативою в матчі. Раз по раз атаки кременчуцьких футболістів «накочувалися» на ворота «Арсеналу». І вже на 17-й хвилині лівий вінгер «Кременя» Кошадзе рахунок зрівняв 1:1.

На 41-й хвилині право на небезпечний штрафний заробили господарі. Після навісу м’яч ледь не влетів у ворота Онопка, потрапивши в хрестовину.

А через 3 хвилини спрацювало правило «не забиваєш ти, забивають тобі». Сторчоус протягнув м’яч до штрафної й точно пробив у кут. На перерву команди пішли з рахунком 1:2.

На початку другого тайму активність Кошадзе дозволила йому ще раз відзначитися у воротах «Арсеналу» — 1:3. На 61-й хвилині Козлов зробив рахунок 1:4. А ще за дві хвилини Кремінь заробив пенальті. Ударом з точки Степанчук довів рахунок до 1:5.

На 67-й хвилині «Арсенал» ударом Дениса Бреуса один м’яч відіграв 2:5.

Остаточний рахунок у грі на 89 й хвилині, встановив Степанчук 2:6.

Після дев’яти зіграних турів «Кремінь» піднявся на другу сходинку в турнірній таблиці.

 

13 вересня м. Біла Церква. «Трудові резерви». 200 глядачів.

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) — МФК «Кремінь» (Кременчук) — 2:6

Голи: Чернецький, 3, Бреус 67 — Кошадзе 17, 51, Сторчоус 44, Козлов 61, Степанчук 63, 89

«Арсенал-Київщина»: Романов, Хіманіч, Чернецький, Є. Піскун, Червінський, Бреус, Сьомка (Желізко 88), Пасечнюк, Бугаєнко (Гупалов, 58), Пархоменко, Зоря.

Головний тренер: Микола Литвин.

МФК «Кремінь»: Онопко, Курелех, В. Піскун (Сидоренко, 81), Ентін, Богданов, Сторчоус (Безлепкин 67), Кошадзе, Кунєв, Степанчук, Бичков, Козлов (Скоцкій, 75).

Запасні: Ленчик, Москалик, Горват, Тертишний.

Головний тренер: Сергій Ященко.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*