«Кремінь» у меншості поступається «Вересу»

6 жовтня, футболісти «Кременя» у Млинові зіграли з «Вересом» Рівне. Матч відбувся без глядачів. Кременчужани на початку другого тайму залишилися у меншості й у підсумку поступилися з рахунком 1:2.

Першими у матчі забили саме гравці «Кременя»: Чеботаєв з правого флангу віддав передачу у штрафну на Куліша, який з другої спроби відправив м’яч у ворота. Це перший гол для Станіслава Куліша в чемпіонаті, до цього він двічі відзначився у кубкових поєдинках.

За кілька хвилин подвоїти рахунок міг Сергій Білоус, проте м’яч пролетів над хрестовиною. До перерви «Кремінь» отримав гол у роздягальню. На останніх хвилинах матчу арбітр вгледів не гру в корпус у штрафному майданчику, а фол. Жовта картка полетіла в Зубкова й пенальті у ворота «Кременя». Сергійчук майстерно розвів м’яч й Олійника по різних кутах – 1:1.

У другому таймі господарі додали в активності. На 59 хвилині «Кремінь» залишився у меншості – другу жовту отримав Руслан Зубков. Небезпечний штрафний пішов виконувати Гегедош, який навісив на Мірошника – голкіпер Олійник перевів м’яч на кутовий. Гончаренко після удару Немчанінов ударом головою прошив Олійника – 2:1. «Кремінь» намагався відігратися, але в меншості складно було протистояти супернику.

11 жовтня о 16.00 «Кремінь» прийме «Прикарпаття» на стадіоні «Кремінь-Арена».

6.10.2020 5 тур Перша ліга смт.Млинів стадіон “Колос”

«Верес» – «Кремінь» – 2:1 (1:1)

Голи: Сергійчук (45, з пенальті), Гончаренко (60) – Куліш (23)

«Верес»: Когут – Немчанінов, Мірошник, Гончаренко, Солдат, Петько (Кучеров, 85), Полюлях, Дахновський (Тимофієнко, 73), Гегедош (Соломка, 66), Пасіч, Сергійчук (Яременко, 73).

Запасні: Ющишин, Бабійчук, Махнєв, Данилюк, Хоцяновський, Шестаков, Демчук, Гук.

Головний тренер: Юрій Вірт

«Кремінь»: Олійник – Мягков, Зубков, Курелех, Чеботаєв, Білоус, Брюхов (Островський, 85), Геловані, Бичков (Луіз, 55), Сорокін (Галата, 70), Куліш.

Запасні: Данкович, Молько, Кучеренко, Кривенко.

Головний тренер: Олександр Головко

Вилучення: Зубков (59)

ФК Кремінь

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*