Мирон Маркевич зіграв у товариському матчі

Наставник «Дніпра» проводить відпустку у Львівскій області.

19 червня в Соснівці відбувся 7-й матч пам’яті народного депутата третього скликання і почесного громадянина Червонограда Ігоря Пилипчука. Зустрічались ветеранські команди «Гірник» (Соснівка) – «Ветеран – Наше місто» (Ковель).
У матчі прийняв участь головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич.

Заслужений тренер України і головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Мирон Богданович виступив перед учасниками матчу:

«Я добре знав Ігоря Пилипчука, ми товаришували. Сьогоднішній матч – це добра пам’ять про Ігоря. У сьогоднішні непрості часи цієї людини нам не вистачає, адже він міг би багато зробити для України. Але життя триває, а Ігоря ми будемо довго пам’ятати – це була прекрасна людина».

Щодо гри, то вона пройшла у запеклій боротьбі. Жодна команда не хотіла поступатися. У першому таймі голів не було. Натомість у другій половині зустрічі господарі мали певну перевагу і втілили у два голи. Спочатку після двоходівки Мирон Маркевич – Ігор Смолинець відзначився Петро Сироїд. Невдовзі пенальті заробив Іван Мацюра, а вирок бездоганно виконав Мирон Маркевич, який цього дня провів на полі два тайми.
Гості зуміли забити наприкінці матчу. У підсумку суддя матчу Володимир Мигаль зафіксував перемогу соснівчан 2:1.
_
«Гірник» (Соснівка) – «Ветеран – Наше місто» (Ковель) 2:1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*