Мілевський продовжить кар’єру у клубі РНК Спліт

Український нападаючий Артем Мілевський, який нещодавно покинув хорватську команду Хайдук із міста Спліт, підписав контракт із клубом РНК Спліт. Договір був підписаний на півтора року.

Президент хорватського клуба РНК Спліт Славен Жужул в інтерв’ю прокоментував підписання контракту с українським форвардом:

«Я радий, що Артем перейшов у наший клуб і надіюсь, що він тут, щоб показати все, на що здатен. Ми вважаємо, що він докаже свій високий рівень і допоможе нашому клубу в досягненні найвищих результатів».

Милевського пригласив у “Спліт” головний тренер клуба Горан Сабліч, який зазом з Артемом виступав у київському “Динамо” з 2002 по 2010 роки.

“Артем і я були друзями на протязібагатьохроків, тому ми вирішили дати йому шанс. Я впевнений, що він не підведе”, – заявив Сабліч післе підписання контракту.

Сам Артем також поспілкувався з журналістами:

“Почему я не продолжил карьеру в чемпионате Украины, в какую-то «Говерлу» я переходить не собирался. Достойного предложения не было. Очень рад, что получилось со «Сплитом». Хочу сказать спасибо Горану Сабличу. А по поводу выбора игрового номера, то там интересная история получилась. Сидим в офисе “Сплита” с президентом и тренером, подписываем контракт и выбираем номер. И в этот момент звонит Саша Алиев. Я сбрасываю. Он пишет смс: “Кент, чего не отвечаешь?” Оказалось, что все номера, которые я хотел бы взять в “Сплите” заняты – 7-й, 77-й, 10-й. И тут я вспомнил, что Саша в Москве играл под 88-м номером, и у него “все залетало”. Думаю, возьму и себе 88-й, и у меня все залетит.”

 Милевский и президент "Сплита" Славен Жужул

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*