Парму і Катанію понизили в класі

Парма об’явлена банкротом

«Парма» – клуб з багатими традиціями і колишньою європейською славою, офіційно признаний банкротом. «Хрестоносці» так і не змогли найти інвестора і були переведені в любительську лігу. Наступний сезон «Парма» розпочне іграми в Серії D. Нинішній борг італійського клубу складає 22,6 мільйона євро. В минулому розіграші Серії А вони зайняли останнє місце в таблиці. Її наступником став клуб «Парма Кальчо 1913», який грає у серії D – п’ятому за рівнем дивізіоні країни. Його президентом назначений екс-головний тренер донецького «Шахтаря» Невіо Скала.«Парма» є трьохкратним володарем Коппа де Італія, Суперкубка Італії, дворазовим тріумфатором Кубка УЄФА, а також володарем Кубка Кубків і Суперкубка УЄФА. Ці трофеї продадуть на аукціоні. Таке рішення прийняли адміністратори клубу Анедда і Гіото.З молотка на аукціоні піде все майно «Пармезанців», включаючи ім’я клубу, відеотеку і всі кубки, завойовані командою в минулі роки. Фаворитом в боротьбі за більшість лотів буде керівництво нової «Парми». Проте можливість придбати один із кубків буде і у інших.

Парма - Катания

Катанію відправили в Лігу Про

ФК «Катанія» отримала покарання за скандал відносно договірних матчів.

Федеральний суд постановив понизити россадзуррі в Лігу Про — третій за престижністю дивізіон в Італії — за скандал з договірними поєдинками. Також з команди зняли 12 очків у новому сезоні.

В кінці червня президент клубу Антоніо Пулвіренті признався в тому, що намагався заплатити деяким особам 100 тисяч євро за здачу матчів.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*