Перемога над Волинню підіймає Ворсклу в зону Ліги Європи

Ворскла впевненно перемогла команду Кварцяного і піднялася на пяте місце. Матч розпочався з потужного штурму гостей. В перші 15 хвилин матчу Волинь мала чотири моменти. Ерік Бікфалві пробив зі штрафного у ближній кут, але Богуш дістав м’яча у нижньому куті. Згодом Бікфалві та Мемешев небезпечно, пробивали головою з меж штрафного, мав нагоду і Кобахідзе, але його удар також не приніс успіху гостям.  Надалі ініціативу перехопила Ворскла, і на 16 хвилині відкрила рахунок в матчі. Шиндер з флангу передав мяч в центр, той відскочив після рекошету до Турсунува і той розпичатав ворота Шуста. А в же через 10 хвилин Ворскляни забили схожий мяч, цього разу вже Турсунов виконав передачу з флангу , а Сапай її вдало замкнув – 2 : 0. Надалі команди в основному боролися за м’яч в центрі поля і до істотних небезпек справа не дійшла, тож матч так і завершився.

Ворскла: Богуш – Сапай, Даллку, Чеснаков, Сімінін – Скляр, А. Ткачук – Турсунов (Пердута, 85), Ковпак (Маркоскі, 90), Громов – Шиндер (Міщенко, 78)

Волинь: Шуст – Парцванія, Жуніч, Годований, Польовий – Шарпар, Бабенко (Політило, 36) – Мемешев (Матей, 70), Бікфалві, Кобахідзе (Петров, 88) – Козьбан

Голи: Турсунов (16), Сапай (25).

Попереджені: Мемешев (11), Шиндер (19), Ткачук (40).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*