СК Полтава зазнала поразки у першому чвертьфіналі аматорського кубка України

Обидві команди підійшли до протистояння із втратами. У господарів уже давно в лазареті захисник Шешеня, не може зараз допомогти команді досвідчений форвард Дудченко, який знову подався за кордон. А у гостей особливо ослабився захист, адже Власенко був вилучений у попередньому раунді, а найдосвідченіший Чижов не зміг взяти участь у цьому дальньому виїзді.
 
Попри це гості розпочали матч, відповідаючи випад на випад Таврії. Їхні швидкі атаки з блискавичним переходом від оборони в атаку бували дуже гострими. Втім, атака новотроїцької команди мала свої нагоди й могла відкривати рахунок уже до перерви, а змогла це зробити вже в другому таймі. Спершу Жавко вдало вкинув аут із правого флангу, Соколан продовжив м’яча на дальню стійку, де Сергій Пуляєв, опинившись перед воротарем, сповна використав свій шанс – 1:0.
 

 
Не пройшло ще й десяти хвилин, як Таврія закріпила свою перевагу. Кутовий від Феденкова замикав Афендулов (який не вперше таким чином підключався на стандарти), але Тельнов потягнув непростий м’яч. Але із добиванням від Владислава Жавка він уже нічого вдіяти не зміг – 2:0. Соколан і Пуляєв ще мали можливості забивати, втім, їм у завершенні не щастило. Як і гостям, які кілька разів особливо гостро діяли при стандартах. У Таврії перед матчем-відповіддю найкраща перевага перед іншими господарями цього раунду, але справедливо буде сказати, що тут також ще не все вирішено.
 

 
09.10.2019. м. Новотроїцьке. Стадіон «Старт» ім.О.І.Пуляєва. 200 глядачів.
 
Таврія (Новотроїцьке) — СК Полтава 2:0
 
Голи: Пуляєв, 58, Жавко, 64
 
Таврія: Завгородній, Золотухін, Чмеленко, Яковенко©, Афендулов, Феденков (Логвиненко, 70), Ковальов, Окатий, Жавко (Гарібян, 82), Соколан (Кирик, 70), Пуляєв.
 
Запасні: Коваленко, Узунов, Соболь, Комягін.
 
Головний тренер: Олександр Клишня.
 
Полтава: Тельнов, Зоря (Шпигун, 68), Карась, Підлепич, Колесниченко, Абазов (Горбунов, 68), Бакланов, Червонцев, Щербак, Куімов© (Бут, 78), Фоменко.
 
Запасні: Старовойтов, Сидоренко, Попов.
 
Головний тренер: Володимир Сисенко.
 
Попередження: Зоря, 18, Яковенко, 25, Феденков, 45, Куімов, 71, Афендулов, 74, Щербак, 75, Бакланов, 88
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*