“Сокіл” (Степне) здобув Кубок Полтавського району

24 травня у селі Великий Тростянець фідбувся фінал Кубка Полтавського району імені О.Горностаєва. У головному поєдинку зійшлись «Сокіл» із Степного і команда Розсошенської ДЮСШ.

В середині першого тайму рахунок у цьому фіналі влучним ударом відкрив Аміш Мостафа. Хоча не довго раділи розсошенці, другу жовту картку отримав Юрій Микитенко і залишив команду в меншості. У другій половині зустрічі команда і Степного кинула всі сили, щоб відігратись і наприкінці тайму їм це вдалося. Владислав Тютюнник зрівняв рахунок і перевів матч у екстра тайм. Додаткові 30 хвилин голів глядачам не принесли, а тому долю кубка вирішила серія післяматчевих пенальті. Кращими у пробитті одинадцятиметрових виявилися гравці «Сокола».

_

Фінал Кубка Полтавського району.
«Сокіл» (Степне) – ДЮСШ (Розсошенці) 1:1 (по пен. 3:1)

(голи: Тютюнник, 83 – Аміш, 27)

Пенальті реалізували: Лисяк, Хмара, Тютюнник – Ломоносов

Не реалізували: Драч, Безботченко – Сорокотя, Ковальов, Зоря

«Сокіл»: Маслак, Драч, Оніщенко, Харламов (Штепа, 46), Черняк (Лисяк, 46), Сардаров, Хмара, Стрельченко, Безботченко, Горбатович, Тютюнник.
ДЮСШ: Брагінець А.А., Коломієць, Ковальов, Кальницький (Брагінець А.С., 91), Сорока, Сорокотя, Зоря, Денисенко (Сивокінь, 83), Дерев’янов (Пус, 46), Аміш (Ломоносов, 79), Микитенко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*