УКРАЇНА З МАТВІЄНКОМ У СКЛАДІ ПЕРЕМАГАЄ ТУРЕЧЧИНУ

2 вересня відбулись матчі 7 туру відбіркових матчів до Чемпіонату Світу 2018. Збірна України у Харкові здолала збірну Туреччини 2:0. Два голи на рахунку Андрія Ярмоленка. Варто відзначити, що “ворсклянина” Миколу Матвієнка головний тренер Андрій Шевченко виставив у стартовому складі й Микола відіграв усі 90 хвилин, допомігши національній збірній взяти три очки у цьому матчі.

Захисник збірної України та Полтавської “Ворскли” Микола Матвієнко прокоментував перемогу над Туреччиною в кваліфікаційному матчі до ЧС 2018:

Задовольнімось тим, що є. Добре, що не пропустили. Вважаю, що гра вдалась, ми добре вивчили суперника. Вони зіграли в той футбол, який ми й очікували. Тому, все вийшло і ми цьому щасливі. Після перерви грали по рахунку. Знали, що турки агресивні, якщо вони почнуть грати без м’яча, то будуть нервувати та втрачати позиції. Перші 10 хвилин вони намагались йти на штурм, але ми його витримали, після чого у них почали виникати розриви між лініями й ми пішли вперед.

Сьогодні ми не думали про Ісландію, а готовились до турків. Тепер ми все відкидаємо в сторону і готуємось до Ісландії. Очки будем рахувати в кінці відбіркового циклу. Зараз нам потрібні ще три пункти. – підсумував Матвієнко.

_

Україна – Туреччина 2:0
Голи: Ярмоленко 18, 42

Склади команд:
Україна: Пятов, Хачеріді, Матвієнко, Бутко, Кривцов, Ротань (Малиновський 79), Степаненко, Коваленко, Ярмоленко, Коноплянка (Зінченко 90), Кравець (Бесєдін 70)

Туреччина: Бабаджан, Топал, Азіз (Саглар 73), Кейбаши, Сенер, Туфан (Озьякуп 60), Емре, Ундер, Толга, Чалханоглу (Арда Туран 68), Тосун

_

У групі І, де виступає Україна, також було зіграно матч між Фінляндією та Ісландією. Фіни вдома несподівано перемогли “вікінгів” 1:0. А от матч між Хорватією і збірною Косово було зупинено через негоду. Велика злива не дала змогу продовжувати поєдинок і його було перенесено на 3 вересня. А вже 5-го числа збірна України поміряється силами з Ісландією на виїзді.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*