ФК Полтава в Черкасах перемогла місцевий Дніпро

У 25-му турі першої ліги ФК Полтава на виїзді в Черкасах мінімально перемогла місцевий Дніпро.

Перший тайм команди провели в рівній боротьбі, ігрова перевага переходила від однієї команди до іншої, але жоден зі суперників втілити свої нечисленні моменти в голи не зумів. Найкращу можливість для відкриття рахунку мали гості в середині тайму коли Максим Кучинський вийшов занадто далеко з воріт і був переграний одним з гравців Полтави, але захисник підстрахував власного голкіпера й вибив м’яч практично з лінії воріт.

 

В другому таймі господарі з перших хвилин повністю заволоділи ініціативою й перевели гру на половину поля Полтави. Команді Ярошенка нічого іншого не залишалось як грати на контратаках. Й на 68-й хвилині один із контрвипадів приніс бажаний результат, гравці Полтави вдало розіграли вихід два в два, Трояновський стягнув на себе двох захисників черкаського клубу й віддав на вільного Нехтія, а той свого шансу не втратив 0:1.

Надалі картина гри не змінилася Дніпряни повністю взяли м’яч під свій контроль, а “Полтава” засіла в глибоку оборону граючи на утримання результату, чого й досягла.

 

 

14 квітня 2017 року Чемпіонат України. Перша Ліга. 25-й тур.  м. Черкаси. Стадіон «Центральний».
«Черкаський Дніпро» – «Полтава» – 0:1 (0:0)
Голи: 0:1 Нехтій (68′)

«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Балан, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Сторчоус (Скепський 82′), Савченко, Бушман (Крамар 62′), Шопін (Ямполь 76′), Маїк, Качур
Запасні: Будюк, Ямполь, Крамар, Махараде, Кошка, Шурубура, Скепський
Головний тренер: Вадим Євтушенко


«Полтава»: Кринський, Ковтун, Кушніренко, Бородай, Поліков, Сокуренко, Лебеденко, Зеленевич, Трояновський (Янаков 88′), Нехтій, Соломка (Дегтьярьов 73′)
Запасні: Мусієнко, Приходько, Дегтярьов, Янаков
Головний тренер: Юрій Ярошенко
Попередження: Кушніренко (55′)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*