ФК Полтава здобула очко у виїзному матчі

ФК “Тернопіль” одразу зі старту провів небезпечну атаку лівим флангом, але після навісу Дубчака м’яч до рук забрав Кучинський. Гості відповіли небезпечним перехопленням в центрі поля з-за меж штрафного майданчика повз ворота пробивав Семенць. Далі ФК «Тернопіль» притис гостей до воріт. Небезпечно з-за меж штрафного бив Полянчук, але м’яч пролетів над поперечиною. З лінії штрафного пробивав Богданов, але воротар Полтавчан, знову був на висоті..

А на 21-ій хвилині господарі відкрили рахунок. Чорний після вкинутого Дубчаком ауту,  скинув м’яч на Полянчука, який головою переправив м’яча до сітки воріт (1:0).

Після голу ФК Тернопіль заграв ще сильніше і міг збільшувати рахунок, Богданов головою пробив над поперечиною. А за кілька хвилин знову Богданов втратив нагоду вийшовши один на один з голкіпером.

За таке марнування моментів Полтавчани покарали господарів, спочатку Масалов небезпечно пробив з 20-ти метрів в нижній кут, але Чернобай чудовим сейвом перевів м’яч на кутовий. Після кутового Фаворов небезпечно пробив головою, але повз ворота. Полтавчани продовжували штурмувати ворота господарів за що і були винагороджені, навіс зі штрафного призвів до гола Дениса Фаворова, який ударом головою зрівняв рахунок. (1:1).

Після перерви Полтавчани могли виходити вперед, після навісу зі штрафного Бондаренко пробив головою повз ворота.

Надалі гра заспокоїлася, але гості мали ще кілька небезпечних моментів. Насібулін після відскоку знову небезпечно пробивав з лінії штрафного, але Гаврилюк вибив м’яч з воріт.

Останні хвилини матчу в атаці провели гості, але господарі вистояли. Бойова нічия і друга нічия поспіль для ФК Полтави.

2 серпня. Тернопіль. Міський стадіон. + 26 град. 2000 глядчів.

ФК «Тернопіль» – ФК «Полтава» – 1:1

Голи: Полянчук (21 хв); Фаворов (39 хв);

ФК Тернопіль: Чернобай, Курило, Атласюк, Клекот, Дубчак, Кондзьолка, Музика (Кіцак, 57), Гаврилюк, Полянчук (Кривий, 82), Богданов, Чорний (Соколовський, 67).

Запасні: Кравчук, Кривий, Соколовський, Кіцак.

Гол. тренер: Василь Івегеш.

ФК «Полтава»: Кучинський, Зозуля (Вовченко, 80), Бондаренко, Білий, Фаворов, Кравченко, Стеценко, Іванов (Зеленевич,70), Масалов, Шастал (Насібулін, 47), Семенець.

Запасні: Бонь, Ткачов, Ковальчук, Рогозинський, Прокіпчук, Вовченко.

Гол. тренер: Олег Федорчук.

Попереджені: Фаворов, Стеценко – Кондзьолка, Соколовський, Курило.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*