ФК Полтава здобула першу перемогу

ФК Полтава у п’ятому турі приймала географічних сусідів з Охтирки. Гру команди розпочали спокійно, без гострих моментів, приглядаючись одна до одної. Все ж перший гострий момент створили гості. На 9-й хвилині Валерій Сторубльовцев з дальньої відстані пробив по воротах, але удар вийшов не досить сильним і Кучинський без особливих зусиль взяв цей м’яч. На 25-й хвилині, скориставшись помилкою захисту нафтовиків, Богдан Семенець влучно пробив по воротах і відкрив рахунок у матчі.
На 38-й хвилині Олександр Вечтомов зробив гарну навісну передачу, Валерій Сторубльвцев сильно пробив з гарної позиції, але м’яч пройшов над поперечиною. На 40-й хвилині, отримавши передачу з флангу, Олексій Зозуля подвоїв рахунок.

Другий тайм розпочався з атаки нафтовиків, отримавши передачу з флангу Ігор Прокурор, пробив головою, і розмочив рахунок у матчі. Відігравши один м’яч охтирчани продовжували атакувати. На 59-й хвилині Іван Сондей небезпечно пробив по воротах та м’яч пройшов поруч зі стійкою. На 81-й хвилині Ярослав Прокипчук зробив гарну передачу на Семенця і Богдан оформив дубль. На 87-й хвилині Євгеній Пасіч з 30-ти метрів потрапив у поперечину. Вже у доданий арбітром час гості могли відіграти, ще один м’яч, але сильний удар Антона Савіна воротар зумів відбити, на добивання першим підоспів Андрій Власюк, та і його удар, Кучинський, зумів ліквідувати. Тож ФК «Полтава» здобула першу перемогу у чемпіонаті.

ФК Полтава – “Нафтовик-Укрнафта” (Охтирка) 3: 1

Голи: Семенець 25,81, Зозуля 40,  Прокурор 48

ФК “Полтава”: Кучинський, Фаворов, Ткачов, Білий І., Кравченко, Стеценко, Зозуля (Шастал, 64), Масалов (Прокипчук, 73), Насібулін, Рогозінський (Вовченко, 79), Семенець

Запасні: Бонь, Бондаренко, Парамонов, Ковальчук, Прокипчук,Шастал, Вовченко.

Головний тренер: Федорчук Олег

ФК “Нафтовик”: Тимофеєв, Пасіч Є., Циколія, Вечтомов, Білий В. (Власюк, 46), Бояренцев (Сондей, 53), Прокурор, Листопад, Пасіч Г., Савін, Сторубльовцев (Войцеховський, 72)

Запасні: Вокальчук, Боровик, Войцеховський, Павелко, Сондей, Кисіль, Власюк.

Головний тренер: Книш Володимир

Попередження: Пасіч 10, Фаворов 35, Сторубльовцев 62, 86 Вовченко.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*