ФК Полтава на виїзді поступився Нафтовику

ФК Полтава в сьомому турі чемпіонату України в Першій лізі поїхала в гості в Охтирку». Напередодні гри з «Нафтовиком» полтавську команду покинули два півзахисники Вадим Шаврін та Микита Коновалов, натомість ряди «Полтави» поповнив Максим Лещенко, який вийшов з перших хвилин матчу.

За відсутності головний тренера «Полтави» Анатолія Безсмертного, команду на гру вивів тренер Геннадій Тарасюк.

Рахунок в зустрічі відкрили господарі, на12-й хвилині Геннадій Пасіч з кута штрафного майданчика сильним ударом поцілив прямісінько в дев’ятку воріт гостей. Полтавці відігралися в доданий час, гол у роздягальню забив Гуськов.

Другий тайм активніше розпочали господарі, за що й були винагороджені, на 75 хвилині Черній вивів нафтовиків вперед. Полтава мала декілька нагод щоб зрівняти рахунок, але пропустила втретє. За порушення правил в штрафному майданчику арбітр назначив пенальті, який чітко реалізував Арвеладзе встановивши фінальний рахунок зустрічі – 3:1.

Після семи зіграних турів ФК Полтава займає тринадцяту сходинку.

 

03 вересня 2016р. 17.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» .

«Нафтовик» (Охтирка) – ФК Полтава» 3:1

Голи: Г. Пасіч 12 хв,Черній 74 хв, Арвеладзе 90+1хв,  Гуськов 45+1 хв (пен).

«Нафтовик»: Данкович, Бояринцев-к, Власюк(Черній 43), Циколія, Зайчук, Передистий, Піднебенной, Арвеладзе(Лапін 90+1), Г. Пасіч, Лозовий(Є. Пасіч 63), Вечтомов. Запасні: Юрчук, Герт, Антюх, Сондей.

В.о. головного тренера: Володимир Книш.

ФК Полтава»: Бонь, Гудак, Ковтун, Бочкур, Лещенко, Гуськов, Вовкодав-к(Дмитренко 75), Сокуренко(Лісовий 42), Соломка, Недоля, Іванов(Дегтярьов 71). Запасні: Кринський, Зеленевич, Парамонов, Воронченко.

Тренер: Геннадій Тарасюк.

Попередження: Лозовий (17), Передистий (78) – Іванов (41).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*