ФК Полтава переміг ФК Тернопіль

У дванадцятому турі чемпіонату України у першій лізі ФК Полтава вдома перемогла аутсайдера ФК Тернопіль.

На старті матчу тернополяни повели в рахунку. Подачу з кутового виграв центральний півзахисник гостей Ігор Вонс й ударом головою відправив м’яч під поперечину (0:1).

У середині першого тайму господарі рахунок зрівняли, Юрій Соломка скориставшись неузгодженими діями гравців тернополян відправив м’яч у сітку воріт(1:1). Той же Соломка після подачі з кутового вивів ФК «Полтаву» вперед, оформивши дубль у компенсований до першого тайму час (2:1).

Спочатку другого тайму гості залишились в меншості, але це не завадило їм ледь не зрівняти рахунок. Ігор Вонс не зумів реалізувати пенальті.

Остаточний рахунок у матчі на третій компенсованій до ігрового часу хвилині зі штрафного встановив Максим Лісовий (3:1).

 

12 тур. 1.10.216  Полтава. Стадіон «Локомотив»

ФК «Полтава» – ФК «Тернопіль» – 3:1 (2:1)

Голи:  Вонс (4 хв), Соломка (24 хв, 45+1 хв), Лісовий (90+3 хв).

ФК Полтава: Камінський, Вовкодав, Ковтун, Парамонов, Бочкур, Дмитренко, Недоля (Воронченко, 22 хв), Насібулін, Зеленевич, Трояновський (Лісовий, 70 хв), Соломка.

Запасні : Криинський, Сокуренко, Лещенко, Гудак.

Головний тренер: Юрій Ярошенко.

ФК Тернопіль: Мирний, Курило-к (Дорі, 60 хв), Соколовський, Клекот, Бабич, Вонс, Полянчук, Солонинко (Шаповалов, 86 хв), Кривий, Червонецький, Гром’як.

Вилучення:  (Бабич. 48 хв)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*