Чемпіонат України серед аматорів: СК Полтава на виїзді перемогла Кривбас-2.

Резервний склад Кривбасу посилився кількома гравцями, в тому числі – узбецьким воротарем Смородіним, який свого часу виступав за одеський Чорноморець. Натомість, найкраще посилення СК Полтава – внутрішнє. Потихеньку повертаються з лазарету гравці, наприклад, цього разу зміг відіграти тайм досвідчений форвард Тимченко, який ще набирає кондиції. Ігор, до слова, міг відкривати рахунок, але з незручного положення замикав головою подачу з правого флангу.

Але, треба сказати, що саме Кривбас-2 мав відкривати рахунок – тут полтавців врятував Тельнов, який виграв чистий вихід один на один із Козленком. У відповідь підступно низом пробивав Місяйло. І саме він відкрив рахунок. Багатоходівку за участі Тимченка, Горбунова та Куімова Андрій завершив досить вишукано: прийняв на груди й розстріляв ворота – 0:1.

Закріпляти перевагу міг той же Горбунов, натомість, криворіжці розіграли кілька гострих атак, і якщо в першому випадку Шаповаленко не зміг забити, то в другому поборовся за м’яч, і Андрій Козленко видав майстер-клас. Переступами та оманливими рухами розкидав суперників і на виконання з правої ноги запустив у дальню дев’ятку з лінії карного майданчика – 1:1.

Всі зусилля молодих криворіжців знівелював «джокер» Сисенка. Відразу ж після перерви Роман Кірпіченко був тут як тут, коли голкіпер випустив м’яча після подачі Собка (фактично заніс його в ворота – це 1:2), а наприкінці гри на ближній стійці замкнув кутовий від Пономаренка (це 1:3).

15:00; 26.09.2020. Кривий Ріг. Стадіон “Будівельник”. 50 глядачів; поле 3; +27С

Кривбас-2 (Кривий Ріг) – СК Полтава – 1:3 (1:1)

Голи: Козленко, 45 – Місяйло, 18, Кірпіченко, 47, 84

Кривбас-2: Бондарєв, Швидкий© (Рульов, 46), Зубко, Прохоров, Карпець (Захарченко, 54), Баштанник (Прялкін, 59), Лозний (Дон, 85), Козленко, Білий (Шкель, 75), Литвин, Шаповаленко. 

Запасні: Смородін, Титаренко. 

Старший тренер: Сергій Мазур.

Полтава: Тельнов, Зоря (Собко, 46), Томенко, Підлепич, Власенко (Пономаренко, 46), Абазов (Карась, 68), Червонцев (Савенков, 58), Місяйло, Горбунов (Горжуй, 46), Куімов©, Тимченко (Кірпіченко, 46). 

Запасний: Старовойтов.

 Головний тренер: Володимир Сисенко.

Попередження: Лозний, 10, Червонцев, 20, Швидкий, 44, Прялкін, 86

Sportarena

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*