Шахтар у меншості вирвав нічию в Айнтрахта

У Харкові завершився перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому донецький “Шахтар” приймав німецький “Айнтрахт” з Франкфурта-на-Майні. Гра завершилася з рахунком 2:2. Перші 10 хвилин гри виявилися неймовірно насиченими на події. Німецька команда відкрила рахунок на 7-й хвилині — Мартін Хінтереггер точно пробив головою після подачі зі штрафного, який заробив Тарас Степаненко.

Проте вже через хвилину арбітр призначив пенальті у ворота “Айнтрахта” за фол проти Мораєса, і Марлос зумів переграти голкіпера з 11-метрової позначки. Але не встигла пройти й хвилина, як “Шахтар” залишився вдесятьох. Півзахисник “гірників” Тарас Степаненко примудрився отримати дві жовті картки, які перетворилися в червону і вилучення. Старт другого тайму також виявився невдалим для чемпіона України. Філіп Костич на 49-й хвилині вивів німецький клуб вперед.

В середині другого тайму сильні індивідуальні дії Тайсона дозволили бразильцеві встановити рахунок 2:2, який виявився фінальним. Гра-відповідь відбудеться 21 лютого на полі “Айнтрахта”.

 

14.02.2019 Ліга Європи  м. Харків, ОСК «Металіст», 13 059 глядачів

 

Шахтар» (Донецьк) – «Айнтрахт» (Франкфурт) – 2:2 (1:1) 

 

Голи: 0:1  Хінтереггер (7), 1:1 Марлос (10, пен.), 1:2 Костич (50), 2:2 Тайсон (67)
 
«Шахтар»: Пятов, Ісмаїлі, Хочолава, Кривцов, Бутко, Степаненко, Алан Патрік, Тайсон (к), Коваленко (Малишев, 81), Марлос (Соломон, 68), Мораес (Болбат, 90)
 
Вилучення: Степаненко (11, друге попередження)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*