Артем Мілевський визнаний кращим гравцем “Динамо” Брест

Колишнього нападника збірної України Артема Мілевського вболівальники визнали кращим гравцем команди “Динамо” Брест минулого місяця. За підсумками опитувань 36,5 відсотків голосів фанати віддали Мілевькому, як кращому гравцю серпня. Артем у минулому місяці забив 3 гола і віддав одну гольову передачу.
Також нещодавно Мілевський дав інтерв’ю журналістам про збірну України і Київське “Динамо”:

– Щодо збірної, то я хотів би ще зіграти за національну команду. Шевченко сказав мені більше тренуватись, а його тренерський штаб буде слідити за мною, а там життя покаже…

– Переписувався відеоповідомленнями з Ярмоленком. Ще раз цого відаю, удачі йому. Потрібно відразу включатись, тому що часу йому ніхто не дасть. Головне без травм. У нього зараз дуже хороший рівень. Він мій дуже хороший друг. Бажаю йому відразу забивати і віддавати гольові передачі.

– З Хацкевичем дружу. Знаю, що це хороша людина, а у гарних людей повинно щось получатись. У нього хороша команда. Із Максимом Шацьких ми прожили в одній кімнаті років сім-вісім.

– В “Динамо” зараз Гармаш повинен брати на себе лідерські якості. Є також Хачеріді. Ті футболісти, які найстарші, повинні відповідати за результат і успіхи команди. Тягнути за собою молодих Шепелєва, Циганкова, Бесєдіна. Вони повинні показувати своїм прикладом, як це робив Ярмоленко. Як, можливо, я в свій час, — відмітив Мілевський в інтерв’ю.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*