Ворскла вириває перемогу над Чорноморцем на 88-й хвилині

Полтавська “Ворскла” та одеський “Чорноморець” зіграли о шостому ранку УПЛ. Перші виграли лише один із перших п’яти матчів чемпіонату, другі – взагалі не перемагали цього сезону.

У першій половині гри практично нічого не відбувалося, обидві команди завдали по кілька ударів. Проте вже на початку другого тайму, на 49 хвилині, Володимир Чеснаков забив за “Ворсклу” з пасу Андрія Кравчука.

Через три хвилини “Чорноморець” зрівняв – забив Іван Бобко. Після цього одеська команда продовжувала атакувати, але забити так і не зуміла. А за “Ворсклу” раптово в самому кінці гри ввалив гол новачок Таулант Сефері. Це перша результативна дія албанця за полтавський клуб. “Ворскла” перемагає “Чорноморець” з рахунком 2:1.

8 жовтня 2022 рооку, стадіон “Минай”.

«Ворскла» — «Чорноморець» – 2:1

Голи: Чеснаков (49), Сефері (88) — Бобко (52)

«Ворскла»: Різник, Бацула (Толі, 72), Зайков, Чеснаков, Кравець, А. Кравчук (Козиренко, 72), Скляр, Юрченко (Нестеренко, 85), Олійник, Сефері (Челядін, 90+3), Степанюк (Марлісон, 90+2).

«Чорноморець»: Варакута, Путря, Єрмаков, Джеймс, Салюк (Бадібанга, 90+1), Політило, Кравченко, Кузик, Бобко (Кубемба, 90), Брагару, Юсов.

Попередження: Зайков, Різник, Путря — Салюк, Кравченко.

На 90+4 вилучений С. Кравченко (повторне попередження). 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*