Ворскла знову відібрала очки у Динамо

Ця зустріч могла повторити долю кубкових поєдинків в Полтаві та Охтирці, які були скасовані через негоду. Але у Полтаві зробили все можливе для того щоб провести гру. Роботи по прибиранню снігу, який йшов в Полтаві останні дві доби й протягом всього матчу, тривали аж до самого поєдинку. Навіть під час матчу судді довелося зупиняти гру щоб розчистити розмітку поля.

Швидше до засніженого газону пристосувались гості, які вже на п’ятій хвилині матчу відкрили рахунок, гол у свій актив записав Сидорчук.

А через десять хвилин Кияни рахунок подвоїли. За порушення правил в штрафному майданчику Чесноковим суддя призначив пенальті, який вдало реалізував капітан Динамівців Ярмоленко.

Одразу ж в наступній атаці Ворскла відіграла один м’яч.  Ребенок на швидкості пройшов по лівому флангу, виконав простріл у штрафний майданчик де ніким не прикритий Турсунов, метрів з п’ятнадцяти, з льоту відправив м’яч у ворота.

А в середині тайму господарі встановили паритет у матчі. Після удару Кобахідзе першим на добиванні опинився Ребенок, який і відправив м’яч у сітку воріт Рудька.

В другому таймі голів не було Ворскла грала на утримання рахунку й свого досягла. Полтавці зуміли відстояти нічию й заробити один бал, вдруге за сезон відібравши очки у Динамо.

 

3 грудня. 17-й тур УПЛ. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського. 1200 глядачів.

«Ворскла» (Полтава) – «Динамо» (Київ) – 2:2

Голи: Турсунов 15, Ребенок 34 – С. Сидорчук 5, Ярмоленко 14 (пен.)

 

«Ворскла»: Непогодов, Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков (к), Пердута, А. Ткачук, Д. Кравченко (Загорулько 90),  Одарюк (Бартуловіч 59), Турсунов, Ребенок (Зарічнюк 82), Кобахідзе

Головний тренер: Василь Сачко

 

«Динамо»: Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Є. Макаренко, Рибалка, Ярмоленко (к), Гармаш, С. Сидорчук, В. Циганков (Бєсєдін 59),  Жуніор Мораєш (Артем Громов 81)

Головний тренер: Сергій Ребров

 

Попередження: Дитятьєв 10, Чеснаков 14, Одарюк 25, Бартуловіч 65, Сімінін 72 – Бєсєдін 70

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*