«Ворскла» на виїзді програла «Олександрії».

Стартові 20 хвилин пройшли під знаком трьох сейвів Дмитра Різника. Причому двічі вихованця клубної школи ворсклян олександрійці розстрілювали буквально впритул. По тому гострота від Васіна та двох бразильців – Луїзао, у якого куля, як то кажуть, звалилася з ноги під час розіграшу «станларту», та Артура (у падінні з лівої пробив вище поперечки).

Невеличка пожежа в результаті серії рикошетів поблизу штрафного Ворскли спалахнула на 35-й хвилині. На полтавське щастя, все минулося. В кінці тайму ще один раз серйозно довелось вступати у гру Різнику, коли в ближній нижній кут пробивав Третьяков.

На 54-й хвилині ворскляни спробували організувати навалу на ворота Паньківа, та хрещена вогнем Ліги Європи оборона господарів поля вистояла спокійно. Натомість фол Сапая на 58-й хвилині у штрафному майданчику  призвав до пенальті, який бездоганно реалізував досвідчений Запорожан – 1:0.

66-й номер Ворскли Артур зважився на удар на 66-й хвилині – кіпер Олександрії накрив хороший дальній постріл у нижньому правому куті. Після подачі Луїзао на дальній штанзі прийняв м’яч та пробив Кане. Куля влучила в сітку з зовнішньої сторони. А після цього підопічні Шарана подвоїли рахунок після швидкої комбінації та удару Ковальця.

За п’ять хвилин до завершення основного часу гри Ковалець оформив свій дубль у звітній зустрічі, головою пробивши в дальній верхній кут воріт – 3:0

 

 

«Олександрія» — «Ворскла» – 3:0

 

Голи: Запорожан (59, з пенальті), Ковалець (76, 85)

 

«Олександрія»: Паньків, Пашаєв, Дубра, Бабогло, Мірошніченко, Банада (Ковалець, 27, Тейшейра, 87), Гречишкін (Грицук, 90), Запорожан, Лучкевич, Безбородько, Третьяков.

 

«Ворскла»: Різник, Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Скляр (Кравченко, 77), Артур (Кане, 71), Васін, Луїзао (Очігава, 86), Ребенок, Коломоєць.

 

Попередження: Пашаєв, Лучкевич — Васін, Коломоєць, Артур, Альюн, Очігава.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*